Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Podzimní část v I.B třídě sk. C skončila téměř před měsícem a my jsme se rozhodli vytvořit ideální jedenáctku podzimu. První tři týmy v soutěži mají v sestavě po dvou hráčích, mužstva od 4. až do 8. místa jednoho zástupce. Kdo se stane nejlepším hráčem podzimu závisí pouze na vašich hlasech. Můžete hlasovat do konce ledna. Chtěl bych poděkovat všem trenérům, hráčům, členům realizačního týmu a fanouškům, kteří se na sestavě podzimu podíleli!

BRANKÁŘ:

 

Pavel Koudele - Zkušená opora v bráně Mladotic. Dlouhodobě podává kvalitní výkony a během podzimu si připsal celkem tři čistá konta, navíc druhý tým soutěže obdržel vůbec nejméně branek.

 

OBRANA:

 

Martin Janoušek - Velmi dobře technicky vybavený stoper, který si umí zorganizovat spoluhráče. Dokáže rozdávat přesné pasy a přihrávky. Ve Slovanu patřil k nejlepším hráčům podzimu.

 

André Šimice - Jistota v obraně Touškova. Zažil velmi povedený podzim, vynikal zejména ve vzdušných soubojích a v mnoha zápasech dirigoval defenzivu. 

 

René Šváb - Srdcař, který zabránil spoustě gólů a tím pomohl ziskat většinu bodů Úněšova. Soupeři proti němu neradi hrají. Každý zápas bojuje a nikdy nevypustí souboj. 

 

ZÁLOHA:

 

Ondřej Šiml - Nejvýraznější tvář Mladotic. Tvoří hru, výborně nahrává a kombinuje, má silnou a přesnou střelu. Na podzim si připsal 5 branek a několik finálních přihrávek.

 

Matěj Sudík - Hráč, který nechá na hřišti vše, výborně odebírá míče a je vždy důležitý při standardních situací.

 

Alexandre Penven - 16 let. Překvapení podzimu v týmu Zruče. Prakticky každý zápas patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Jen tak dál.

 

Adam Brýla - Ofenzivní záložník a nejlepší hráč Chrástu v podzimní části. Zdobí ho výborná kopací technika, přehled a vůdčí schopnosti. Zároveň vstřelil tři góly a na kontě má řadu asistencí.

 

Zdeněk Rolko - Nastupoval ve středu zálohy nebo na kraji. Naběhal spoustu kilometrů a hrál hodně na balónu. Během 13 zápasů si připsal 7 gólů a neméně asistencí. 

 

ÚTOK:

 

Dmytro Dergachov - V sestavě trochu mimo svou klasickou pozici, ale určitě by dokázal zahrát i v útoku. Všestranný záložník, který je silný v osobních soubojích, na balónu a vyniká rychlostí. Zároveň nemá problém s rozehrávkou a je nebezpečný v souboji jeden na jednoho. Za podzimní část si připsal 7 gólů a několik asistencí.

 

Vladimír Žák - Nejlepší střelec podzimu. Během 13 utkání vsítil 13 gólů a díky hattricku v posledním kole se vyšvihl na první místo v tabulce střelců. I díky jeho pravidelným brankám jsou Volduchy na pátém místě. 

 

V galerii si nezapomeňte prohlédnout vybrané momentky z podzimních zápasů.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.