Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Podzimní část sezóny 2022/2023 je odehrána. Hlasujte pro svého favorita z jedenáctky nejlepších a nezapomeňte nahlédnout do fotogalerie, kde najdete spoustu zajímavých momentek z uplynulých zápasů. Tímto moc děkujeme všem fotografům, kteří nás pravidelně zásobují.

Brankář

Tomáš Fučík (TJ Sokol Bernartice) - Letitá opora, která si dlouhodobě udržuje vysokou výkonnost. Základní kámen defenzívy, která patří k nejlepším v soutěži. Kromě jednoho zápasu nastoupil do všech a za celou podzimní část neobdržel žádnou žlutou ani červenou kartu. Vstřelil dvě branky a inkasoval jich deset.

 

Obrana

Miroslav Koláček (SK Lišov) - Ve všech zápasech ve kterých nastoupil, podal spolehlivý výkon, solidní je v jeho letech i tréninková účast a přístup, ze kterého by si měli vzít příklad mnozí mladší hráči. Na svém kontě má 3 žluté karty.

 

David Fiala (FK Meteor Tábor) - Na podzim začal hrát pozici stopera a adaptoval se velmi dobře. Dokázal dát také 3 branky. Za celý podzim nasbíral 4 žluté karty.

 

Marek Pavlík (SK Čtyři Dvory České BUdějovice) - Stálice základní sestavy, podával vyrovnané výkony, druhý nejlepší střelec mužstva. Obdržel pouze jednu žlutou kartu.

 

 

Záloha

Zdeněk Šváb (1. FC Jistebnice) - Zkušený hráč, který má zkušenosti z krajského přeboru, táhl svůj tým svými sebevědomými výkony a góly do vyšších pater tabulky. Na svém kontě má 4 žluté karty.

 

Jakub Pinc (SK Slavia České Budějovice) - Vstřelil 2 důležité góly, šel příkladem v tréninkové morálce a projevil se jako tahoun týmu. Za celý podzim obdržel 2 žluté karty.

 

Václav Hruška (FC Chýnov) - Zkušený hráč, který je skvělý v osobních soubojích. Pravidelně ho zdobí skvělé výkony. V této sestavě je nejpilnější sběratel žlutých karet, má jich rovných 5.

 

Adam Buchtele (1. FC Jistebnice) - Ve středu zálohy každý zápas naběhal spoustu kilometrů a díky poctivé práci, pomáhal celému týmu k lepším výkonům. Za podzimní část si vysloužil pouze jednu žlutou kartu.

 

Roman Nehyba (FK Třebětice) - Svými nadstandardními výkony po celou podzimní část táhl třebětické mužstvo. Na svém kontě má pouze jednu žlutou kartu.

 

 

Útok

David Král (FC Chýnov) - Měl velice povedený podzim, kdy vstřelil 13 golů a k tomu si připsal několik asistencí. Obdržel 2 žluté karty.

 

Robin Štolba (FK Dačice) - Nezastavitelný kanonýr, který táhne svůj tým a je suverénně nejlepším střelcem soutěže. Se svými 23 góly je právem na první příčce v tabulce. Na svém kontě má 2 žluté karty.

 

 

 

 

Do sestavy podzimu se sice již bohužel nevešli, ale rozhodně tam také patří: 

 

Jakub Chyška (FK Dačice) - Spolehlivý stoper, pilíř zadních řad. Odehrál kompletní porci minut, pro tým momentálně nepostradatelný. Nasbíral 4 žluté karty.

 

Jan Řepa (SK Čtyři Dvory České Budějovice) - Měl pomalejší rozjezd do sezóny, ale pak se vrátil do staré formy, tahoun mužstva. Majitel 3 žlutých karet.

 

Jan Vacek (FK Dačice) - Ohromný talent, v pouhých 17-ti letech tahoun týmu, nebojí se na sebe vzít zodpovědnost. Za podzim nasbíral 2 žluté karty.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.