SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 23.10.2022

0

V 10. kole byla vybrána ideální sestava a vy máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči. Pokud jste někoho viděli na hřišti a líbil se vám, nebo jste fanouškem, tak neváhejte a hlasujte pro něho. Hlasování bude ukončeno ve středu ve 12:00 hod a poté bude s nejlepším hráčem rozhovor na našich stránkách. Váš hlas může právě rozhodnout o nejlepším hráči kola!

V brance pomohl svému týmu Jan Švejda z Týna, který vychytal útočníky Čtyř Dvorů a byl tak jedním z ústředních postav svého týmu. V obraně je Petr Vávra z Lišova, který vstřelil dvě branky Mladému. V obraně opět odehrál dobré utkání Štěpán Vazač z Dívčic, který proti Bavorovicím nevypustil žádný souboj a dokázal eliminovat hostující útočníky. Leon Prokeš z Kameného Újezdu vstřelil v posledních minutách zápasu proti Mokrému rozhodující branku a rozhodl tak o cenném vítězství. V záložní řadě je dvoubrankový Lukáš Burda z Lišova, který se podílel na demolici mládské rezervy. Veterán Milan Tomka z Týna vstřelil hattrick do sítě Čtyř Dvorů. Záložník Tomáš Kačírek z Kamenné hrál po dlouhé době a vůbec to na něm nebylo znát. Ve středové záložní řadě vynikal dravostí, myšlenkou a svou poctivou prací. Posledním v záložní řadě je Václav Welser ml. z Černého Dubu, který vstřelil dvě branky Novým Hodějovicím a další šance připravoval pro své spoluhráče. V útoku máme dva autory hattricků. Vladimír Valenta z Dívčic se prosadil během druhé půle proti Bavorovicím a Jan Smolen ml. zatížil zase třemi góly konto Koloděj. Posledním v sestavě je pětigólový Milan Ďurica z Černého Dubu, který si proti Hodějovicím s chutí zastřílel a na svém kontě má už dvacet branek a je nejlepším střelcem soutěže. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.10.2022 22:56 do 26.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.