SESTAVA KOLA - 5.kolo Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 03.09.2022

0

Sestava 5. kola krajského přeboru Pardubického kraje je tu! Hlasujte, který z hráčů se vám tentokrát líbil nejvíce a zaslouží si tak titul "hráče kola". Za vaše hlasy předem mockrát děkujeme. 

Daniel Javorski (Holice)

Tento mladý gólman s bohatými zkušenostmi mimo jiné z mládeže ligového týmu z Pardubic podává stabilně kvalitní výkony. V utkání proti Přelouči navíc udržel čisté konto a napomohl tak svému týmu k prvnímu domácímu vítězství v nové sezóně. 

 

Michal Knotek (Moravany)

Tomuto obránci se v zápase proti rezervě Vysokého Mýta podařilo hned dvakrát skórovat a měl tak výrazný podíl na napínavé remíze. 

 

Vojtěch Novotný (Česká Třebová)

Zde máme dalšího dvougólového obránce. Novotnému se podařilo dvakrát skórovat proti Chocni a nechybělo mnoho a mohlo to stačit na velmi cennou výhru, Choceň však v samotném závěru stihla vyrovnat. 

 

Marek Coufal (Choceň)

Coufalovi se podařilo překazit již skoro jasné vítězství České Třebové a v 89. minutě dokázal svým gólem zajistit svému týmu alespoň bod za remízu. 

 

Petr Škeřík (Litomyšl)

Tento litomyšlský obránce se stal hrdinou okamžiku, když svou brankou dokázal dohnat hned dvougólové vedení Libišan a i přestože hrála domácí Litomyšl od prvního poločasu v oslabení, stala se prvním týmem, který dokázal obrat o body doposud naprosto suverénní libišanský tým. 

 

 Vojtěch Hájek (Vysoké Mýto B)

Tomuto vysokomýtskému záložníkovi se povedlo vstřelit v zápase proti Moravanům hned dvě branky a měl tak výrazný podíl na domácí remíze. 

 

Lukáš Kraják (Libišany)

Libišanský kapitán vstřelil proti Litomyšli již svoji 7. branku v krajském přeboru a s velkým přehledem tak prozatím vede průběžné pořadí střelců v celé soutěži. Vstřelit 7 gólů v 5 utkáních si zaslouží určitě velkou poklonu. 

 

Jan Vančura (Třemošnice) 

Vančura v náročném utkání proti Horním Ředicím svým gólem nastartoval svůj tým k nevídanému obratu z 0:2 na 3:2 a Horní Ředice tak poprvé v letošním ročníku okusili hořkost porážky. Třemošnice tak možná překvapivě vyzrála na jednoho z největších favoritů celého krajského přeboru. 

 

Jiří Paclík (Litomyšl)

Tento rychlonohý záložník svým gólem započal senzační zvrat v utkání proti Libišanům a Litomyšl tak i přes oslabení dokázala dvěma góly zápas vyrovnat. Pro Libišany se jednalo o první ztrátu bodů od začátku soutěže. 

 

Jindřich Václavek (Holice) 

Václavkovi se v zápase proti Přelouči povedla krásná individuální akce, když elegantně překonal jednoho z obránců a následně zkušeně prostřelil i vybíhajícího gólmana. Pojistil tak svému týmu pohodlné domácí vítězství 3:0.

 

Jakub Ptáček (Lanškroun)

Tomuto lanškrounskému útočníkovi se povedlo skórovat hned ve 2. minutě důležitého utkání proti Moravské Třebové a výrazně tak přispěl k cennému skalpu moravskotřebovského celku. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.09.2022 21:24 do 07.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.