SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 28.08.2022

0

4. kolo je za námi a my vám přinášíme ty nejlepší výkony uplynulého kola! Hlasujte pro HRÁČE KOLA, se kterým se poté tradičně můžete těšit na zajímavý rozhovor!

David Průcha (MSK Klecany) - Klecanský záložník a kapitán byl v utkání proti Novému Strašecí pouze na lavičce, kvůli svalovým problémům. Nakonec ale na hřiště musel, a to za zraněného brankáře. Mezi tři tyčemi předvedl velice obstojný výkon, proměnil pokutový kop a dovedl svůj tým k vítězství.

 

David Žáček (SK Chlumec) - Na levém kraji obrany podal skvělý výkon a patřil k tomu nejlepšímu z chlumeckých řad.

 

Richard Culek (FK Kralupy 1901) - Na pozici stopera předvedl jako vždy naprosto jistý a zkušený výkon a utkání navíc dohrával se zraněním.

 

Michal Krimlák (FK Kralupy 1901) - Stejně jako jeho stoperský kolega podala letní posila Kralup jistý výkon a utkání také dohrávala se zraněním.

 

Ondřej Noll (SK Kladno "B") - Obránce kladenské rezervy si celé utkání proti Jílovišti počínal velice dobře a pár minut před koncem navíc vstřelil rozhodující branku, která jeho týmu zajistila tři body.

 

Milan Černý (FK Kosoř) - Celý zápas poctivě odmakal a distribuoval přihrávky na útočníky. Kosořská hra stála na něm.

 

Karel Soldát (TJ Milín) - Byla na něj penalta a poté sám vstřelil branku. Na vysoké výhře proti rezervě Králova Dvora má veliký podíl.

 

Jiří Ježdík (TJ Viktoria Vestec) - V utkání proti Podlesí si připsal dvě asistence a patřil k nejnebezpečnějším mužům v řadách Vestce.

 

Jakub Kučera (TJ Dynamo Nelahozeves) - Od začátku utkání poctivě makal a vstřelil vyrovnávací branku. Chvalitebný výkon.

 

Luboš Krejza (FK Kralupy 1901) - V utkání ho nikdo z jinočanských borců nedokázal odstavit od balónu. V závěru navíc po rychlém brejku vstřelil třetí branku Kralup. Posila, jak má být.

 

Stanislav Gabriel (TJ Milín) - Dvěma góly se podílel na výhře svého týmu nad královédvoreckým béčkem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2022 23:39 do 31.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.