SESTAVA KOLA - 3.kolo Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 20.08.2022

0

Sestava 3. kola krajského přeboru Pardubického kraje je tu! Pomozte nám svými hlasy vybrat nejlepšího hráče tohoto kola a podpořte tak svého favorita. Předem děkujeme za všechny vaše hlasy. 

Vojtěch Krátký (Choceň)

Krátký se stal jediným gólmanem, kterému se podařilo ve třetím ligovém kole udržet čisté konto. Určitě si tak zaslouží nominaci do sestavy kola.  

 

Milan Olejník (Moravská Třebová)

Moravskotřebovský obránce již ve čtvrté minutě svým brzkým gólem nasměroval svůj tým ke třetímu vítězství v řadě. 

 

Michal Knotek (Moravany)

Michal Knotek se stal jediným moravanským hráčem, který v utkání proti Lázním Bohdaneč dokázal skórovat. Jeho gól byl navíc vedoucí, bohužel pro Moravany však tento stav vydržel pouze do 68. minuty utkání. 

 

Petr Motyčka (Libišany) 

Zde máme dalšího produktivního obránce. Motyčkovi se v divokém utkání proti České Třebové podařilo vstřelit hned dva góly a svůj tým tak výrazným způsobem posunul k cennému vítězství na venkovním hřišti. 

 

Filip Wimmer (Vysoké Mýto B)

Tento vysokomýtský záložník dokázal i přes prohru s Horními Ředicemi vsítit velmi povedenou branku. Téměř od poloviny hřiště natáhnul krok a s míčem utekl všem nahánějícím obráncům, následně bez problémů střelou na zadní tyč překonal i ředického gólmana. 

 

Ivo Svoboda (TJ Svitavy)

Velezkušený svitavský středopolař si proti Přelouči připsal vě branky. Měl tak velkou zásluhu na důležité domácí výhře svitavského celku. 

 

Zdeněk Vaňous (Česká Třebová)

Opora České Třebové opět výrazně promluvila do vývoje utkání. Díky dvěma krásným brankám a asistenci Vaňous nepříjemně zkomplikoval zatím stoprocentním Libišanům vyhraný zápas. 

 

Václav Morávek (Horní Ředice) 

Záložník ředického týmu svojí brankou na 3:1 definitivně zničil naděje Vysokého Mýta na vyrovnání zápasu a pojistil tak třetí vítězství Horních Ředic za sebou.

 

Radim Záruba (Libišany) 

Tento Libišanský kanonýr nasázel České Třebové dva góly a výrazným způsobem se tak podepsal pod vysokou výhru libišanského týmu. 

 

Libor Lebiš (Moravská Třebová) 

Tady máme jednoho z největších favoritů na hráče kola. Lebiš se dokázal v utkání proti Heřmanově Městci prosadit nejdříve pravou nohou, následně hlavou a svojí dominantní levačkou zkompletoval v závěru zápasu hattrict. Klobouk dolů!

  

Richard Klouda (Lázně Bohdaneč)

Klouda naskočil do utkání proti Moravanům jako střídající žolík a svoji roli splnil do puntíku. Vstřelil dva góly a zařídil tak svému týmu velmi důležité vítězství 3:1. 

 

 

 

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.08.2022 08:11 do 24.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.