SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 26.09.2021

0

Je tu opět pondělí a čeká nás další hlasování o hráče kola Okresního přeboru Jindřichohradecka. Tentokrát jsme zvolili poněkud ofenzivnější rozestavení 3-4-3. Který z hráčů ovládne hlasování návštěvníku portálu fotbalunas.cz? Posílat hlasy můžete až do středečních 11:59, tak neváhejte a dostaňte svého favorita na výsluní.

Brankářské rukavice v naší sestavě kola oblékl Michal Malý z Novosedel, který pomohl ve druhém poločase svými zákroky ke skvělému obratu proti Slavonicím. Obrannou trojici nám tvoří Petr Dolejší ze Staré Hlíny, který odehrál proti Popelínu vynikající zápas, Martin Lehejček ze Strmilova a Vítek Hledík z Peče, který svým výkonem pomohl týmu k vysokému vítězství. V záloze máme střelce jedné branky Davida Hanzala ze Strmilova, Radka Chmátala ze Staré Hlíny, který připravoval šance pro své spoluhráče a autory dvou branek Romana Poborského z Novosedel a Břetislava Chovítka ze Stráže. Útočné trio nám tvoří autor hattricku Yurii Sulimenko z Kunžaku, čtyřgólový střelec Jiří Novák z Peče a kanonýr Stráže Vlastimil Mikuláštík




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.09.2021 11:14 do 29.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.