SESTAVA KOLA - 1.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 15.08.2021

0

Sestava úvodního kola Okresního přeboru je venku! Hlasujte pro svého hráče a můžete se těšit na rozhovor s hráčem, který dostane nejvíce hlasů. Sdílejte sestavu kola mezi své kamarády, rodinu, spoluhráče, protihráče nebo třeba přátele na facebooku, ať Váš hráč má jistou výhru!

V první sestavě kola máme několik osvědčených jmen a také několik nováčku. Pojďme si některé z nich představit. Nejvíce asi zaujali střelci dvou hattricků a to Jan Hudec ze Strmilova a Vlastimil Mikuláštík ze Stráže. Pak tu máme dvougólové střelce a to Tadeáše Jindru z Peče a Lukáše Zápotoku z Nové Včelnice nebo Lukáše Voldřicha z Novosedel. V brance zase zaujmul zkušený Vojtěch Balík ze Slavonic, který po ukončení kariéry ze zdravotních důvodů přišel pomoci v době zranění gólmanské jedničky. Nejenom že chytil penaltu, ale svým přehledem dirigoval tým, podporoval, radil a uklidňoval ho. V sestavě je spousta dalších jmen, tak neváhejte a podpořte svého favorita.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.08.2021 12:11 do 18.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.