SESTAVA KOLA - 5.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 06.09.2020

0

Do sestavy 5. kola se dostali tito hráči.

Tomáš Náhlík - I přes neustálé obléhaní své brány v zápase Hrabová - Chuchelná, nepustil jediný gól, a proto si místo v sestavě jednoznačně zaslouží.

Peter Sporina - Společně se svým kolegou Michalem Konečným si dirigoval hráče před sebou a až na jedno zaváhání domácí obrany, nepustili Strahovice do větších šancí.

Michal Konečný - Jestli v zápase Ostrava - Jih - Strahovice někdo vynikal, tak to byli domácí obránci, kteří svůj tým podrželi a s klidem rozdávali míče a otáčeli hru.

Ondřej Urbančík - V těžkém zápase proti Šilheřovicím pomohl svému týmu k vítězství a vrcholu celkové tabulky.

Filip Matiášek - Ve vyrovnaném zápase se Strahovicemi patřil mezi nejvýraznější hráče na hřišti a byl to právě on, kdo posílal své spoluhráče do šancí.

Pavel Vyletělek - Jeden z nejžhavějších kandidátů na hráče kola. Jako záložník dal 3 góly a v zápase proti Svinovu byl tím, kdo vysílal své spoluhráče do těch největších šancí.

Jiří Machalla - Stejně jako měly Třebovice kapitána Paluse, tak měla Hať středního záložníka Machalla, který toho za zápas naběhal za dva hráče a získal spoustu důležitých míčů.

Jan Gargoš - Udržet vzadu nulu se proti Hrabové na podzim nepovedlo ještě nikomu. Chuchelná je tak prvním týmem, který nedovolil jednomu z nejlepších celků tabulky vstřelit gól a Jan Gargoš byl hlavním tahounem svého týmu.

Patrik Malík - Darkovický útočník a jeden z hlavních dvou aktérů vysoké výhry 8:1 nad Svinovem. Svým hattricekm přispěl k jednoznačné výhře svého týmu.

Jakub Ševčík - Svými třemi góly zajistil výhru nad Klimkovicema 4:1, a i když to byl hlavně týmový výkon, tak nebýt výše zmíněného hráče na hřišti, mohli domácí nakonec skončit jenom s bodem. 

 Robin Štefek - Snový konec se povedl útočníkovi Bohuslavic, když v posledních minutách vstřelil dva góly a svému týmu zajistil remízu.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2020 13:59 do 09.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.