SESTAVA KOLA - 3.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 23.08.2020

0

Ve 3 kole. 1.B třídy mužů skupiny B byla podle názorů trenérů vybrána tato nejlepší jedenáctka.

Denis Černý - Sebevědomý výkon předvedl brankář Kozmic, když proti dobrému soupeři udržel vzadu nulu a všechny soupeřovi šance zlikvidoval.

Jan Kroker - Kapitán a stoper celku z Hrabové předvedl v sobotním zápase jeden z nejlepších výkonů na hřišti a po rozhodujícím gólu na 3:2 to byl právě on, který celou obranu dirigoval tak, že přes ni už žádná další branka nepadla.

Martin Leščák – Obránce ostravského celku, kterému se v zápase proti Chuchelné povedlo udržet vzadu nulu a dopomoct tak svému týmu k jednoduchým třem bodům.

Pavel Vyletělek - V zápase měl na starost velmi kvalitní hráče, kteří hráli vyšší soutěže. Díky jeho neustálému napadání a nabízení se nakonec dotáhly Darkovice nepříznivý vývoj utkání až do remízového konce.

Tomáš Pašník  - Do hry nastoupil až v 62. minutě, ale byl to právě on, kdo přihrával na vyrovnávající gól a další, ten vítězný, potom sám přidal.

Rudolf Bochňák - Ofenzivně laděný hráč a jeden z hlavních aktérů vysoké výhry nad Chuchelnou. 

Jan Manďák - Společně s útočníkem Voznicou nastříleli Klimkovicím 4 góly a svůj tým, který měl problémy v defenzivě, nakonec dotáhli k vítězství.

Roman Štefek – Je to spíše podhrotový hráč, ale za výkon, který předvedl si v jedenáctce kola zkrátka být zaslouží. V zápase dokázal podržet balón a jen zřídkakdy o něj přišel, velkým plusem jsou také dva góly, bez kterých by domácí neudrželi ani bod.

Rostislav Švec - 3 góly mluví za vše a nebýt jeho osoby na hřišti, tak jedou Třebovice domů s prázdnou.

Adam Felgenträger – Nejvýraznější hráč na hřišti v utkání Kozmice – Strahovice. Jeho hattrick zajistil domácím jasnou výhru 4:0. 

Jakub Ševčík – Čtyři branky se zatím nepovedli dát v této sezóně nikomu a útočník Krásného Pole je tak první, kterému můžeme pogratulovat. Svému týmu zajistil jasnou výhru 5:1.

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2020 11:28 do 26.08.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.