SESTAVA KOLA - 25.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 09.06.2019

0

V 25. kole OP se nám již vyjasnilo několik věcí. Konečně známe většinu týmů, které do posledního kola příští víkend nastoupí s jistotou, že si OP zahrají i v příští sezóně. Pro letošní ročník známe již i VÍTĚZE OP Českobudějovicka, jímž se stalo mužstvo Olešníku "B"/Temelínu, když své prvenství hráči potvrdili v domácím utkání vysokým vítězstvím nad soupeřem z Horní Stropnice. Druhý tým z tohoto zápasu se naopak bude muset s největší pravděpodobností smířit s faktem, že pro příští sezónu OP opustí. Díky výsledkům ve hře o 2. místo zůstává několik týmů. Srubec zvítězil na domácím hřišti nad rezervou Trhových Svinů a vrátil se na průběžné druhé místo. Hned za Srubcem o 1 bod zaostávají tři týmy. Zliv, jenž přenechala díky domácí porážce s Hlubokou "B" 2. místo Srubci, Rudolfov "B", jenž si připsal všechny body v domácím utkání proti rezervě Jankova a Neplachov, asi nejlepší tým jara, který velkým rozdílem zvítězil na hřišti v Borovanech. V souboji týmů ze středu tabulky zvítězila Lokomotiva ČB "B" jasně nad hosty z Úsilného a přímý duel mezi Římovem a Žabovřesky o stále žijící naději pro další sezónu OP zachránit skončil výhrou domácího mužstva.

V předposledním kole OP se do Sestavy kola dostal na postu brankáře zkušený hráč TJ Sokol Neplachov Štěpán BICEK (40), který byl v několika případech na hřišti v Borovanech neprůstřelný, svůj tým v důležitých okamžicích podržel a nakonec při vysoké výhře svého mužstva obdržel jedinou branku.

 

Byť v domácím zápase o udržení 2. místa tabulky předvedl i bez tréninku nejbojovnější výkon, který završil vstřelenou brankou, ani to od zkušeného obránce SK Zlivi Karla VOJČE (43) nestačilo na bodový zisk proti Hluboké "B". Podobně dopadl obránce TJ Hraničář Horní Stropnice Jindřich HAŇUR (28), který v zápase na hřišti leadera z Olešníku "B"/Temelínu sice vstřelil 2 branky, ale ani tak neodvrátil debakl svého týmu. TJ Sokol Římov se utkal v přímém souboji o záchranu na domácím hřišti s hráči ze Žabovřesk a díky jediné brance v zápase od obránce Jiřího RYTÍŘE (35) si připsal před posledním kolem důležité 3 body do tabulky.

 

O výhře mladého týmu SK Rudolfov "B" v zápase proti rezervě Jankova rozhodl svoji brankou v závěru zápasu mladý záložník Roman VO SON (19). Střelcem kola se bezesporu stal záložník z týmu TJ Sokol Neplachov Jaroslav HRUŠKA (22), jemuž se podařilo borovanskou obranu a následně i brankáře pokořit hned 4 přesnými zásahy a podtrhl tak velmi dobré výkony svého týmu v průběhu celého jara. Dalším velezkušeným hráčem v Sestavě kola je záložník z TJ Slavoj Srubec Pavel KALINA (49), protože byl jedním z hlavních strůjců u domácí výhry proti soupeři z Trhových Svinů "B", kdy jednu branku vstřelil a na jednu přihrál. Dva zástupce v Sestavě má nyní už jistý vítěz OP pro rok 2018/2019 FK Olešník "B"/Temelín. Prvním je Michal JAROŠ (38), který si při domácí demolici soupeře z Horní Stropnice připsal dvě přihrávky na gól a k tomu dalších několik nebezpečných průnikových pasů. 

 

Druhým a nejproduktivnějším hráčem v Sestavě kola je spoluhráč z útoku Petr VORNAY (34). Ten byl důležitou postavou dokonce u 5 branek z celkových 8, které dokázal společně se spoluhráči vsítit, přičemž sám zkompletoval hattrick a ještě další 2 góly připravil. Strůjcem výhry TJ Hluboká nad Vltavou "B" na hřišti ve Zlivi byl mladý útočník Martin ČUHAJ (19), jenž domácího brankáře pokořil hned dvěma přesnými trefami. A jedenáctku kola uzavírá útočník TJ Lokomotivy ČB "B" Robert FOŠUM (27), když i on pomohl dvěma góly k výhře svého týmu nad mužstvem Úsilného.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.06.2019 20:31 do 12.06.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.