SESTAVA PODZIMU Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

6

Sezona 2018/2019 je ve své polovině a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů za podzimní část. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás.

V sestavě podzimu jsme zvolili jsme rozestavení 3-5-2, které nám vyplynulo z nominovaných hráčů. Dále je k dispozici výběr fotek z podzimní části sezóny, kterými si určitě připomenete atmosféru celé sezóny.

 

Sestavy podzimu od zástupců týmů či fanoušků:

R. Šebánek (Stachy) – J. Vondrášek (Čkyně), J. Hrach (Sousedovice), O. Mareš (Osek B), J. Děd (Čkyně) – M. Čapek (Osek B), V. Páník (Strunkovice), M. Glazunov (Sousedovice), D. Dumský (Sedlice) – P. Krejsa (Cehnice), F. Zitta (Vacov)

 

P. Novák (Chelčice) – J. Hrach (Sousedovice), O. Mareš (Osek B), O. Martínek (Cehnice) – D. Dumský (Sedlice), J. Král (Čkyně), K. Hanzlík (Bělčice), V. Turek (Cehnice) – R. Žurek (Strunkovice), F. Zitta (Vacov), P. Krejsa (Cehnice)

 

Karel Dražan (Bělčice) – M. Dvořák (Strunkovice), J. Brabec (Volyně), Hrach (Sousedovice), P. Parči (Osek B) – D. Tesař (Čkyně), P. Záleský (Stachy), J. Červenka (Vacov) – P. Krejsa (Cehnice) M. Glazunov (Sousedovice), F. Zitta (Vacov)

 

brankář – T. Hulač (Dražejov), J. Hrach (Sousedovice), V. Turek, (Čkyně) V. Beneš (Strunkovice) – T. Hrčka (Dražejov), J. Benedikt (Sousedovice), K. Hanzlík (Bělčice), F. Rakovan – F. Zitta (Vacov), M. Glazunov (Sousedovice)

 

P. Klas (Vacov) – J. Hrach (Sousedovice), V. Turek (Čkyně), S. Pravda (Strunkovice), A. Ježek (Bělčice) – M. Malina, M. Glazunov (Sousedovice), Brzobohatý, J. Pešek (Čkyně) – F. Gašpar (Volyně), R. Žurek (Strunkovice)

 

J. Šilhan (Sousedovice) – M. Dvořák (Strunkovice), J. Růžička st. (Prachatice B), V. Turek ml. (Čkyně), K. Hanzlík (Bělčice) – A. Bujok (Vacov), J. Hoch (Osek B), M. Malina (Volyně), F. Zitta (Vacov) – M. Glazunov (Sousedovice), R. Žurek (Strunkovice)
Náhradníci: P. Novák (Chelčice), J. Čabrádek (Sedlice), J. Hrach (Sousedovice), J. Žurek (Strunkovice), F. Gašpar (Volyně), T. Hrčka (Dražejov)

 

 

Níže je sestava dle fotbal u nás. Největší důraz jsme kladli na hráče, kteří byli nominování svými týmy. Tentokrát vybírání sestavy bylo velmi obtížné v soutěži je plno hráčů, kteří by se v ní mohli objevit.

 

 

SESTAVA PODZIMU

 

Brankář:
Karel Dražan
– TJ Sokol Bělčice
Několikrát svými zákroky pomohl svému mužstvu k výhře, i díky němu Bělčice skončily na skvělém pátém místě.
Statistiky: 12 zápasů, 1093 minut, 21 obdržených gólů, 3 nuly, 0 žlutých karet, 0 červených karet

 

Obrana:

Ondřej Mareš – TJ Osek B
Další z obránců, co nevypustí souboj, Osek B ho bude ještě hodně potřebovat.
Statistiky: 11 zápasů, 822 minut, 0 gólů, 0 žluté karty, 0 červených karet

 

Jan Hrach (C) – FC Westra Sousedovice
Stavební kámen sousedovické obrany, podává zápas co zápas vynikající výkony.
Z důvodu nejčastější nominace jsme ho zvolili kapitánem sestavy podzimu.
Statistiky: 12 zápasů, 1093 minut, 5 gólů, 1 žlutá karta, 0 červených karet

 

Stanislav Pravda – TJ Blaník Strunkovice
Přestože raději nastupuje na kraji zálohy, tak tuto sezónu je spíše pravým obráncem, a i tato pozice mu svědčí, celý podzim předváděl dobré výkony.
Statistiky: 13 zápasů, 1096 minut, 1 gól, 2 žluté karty, 0 červených karet

 

 

Záloha:

Pavel Záleský – Sokol Stachy
Přestože Stachy skončily poslední, tak mají v týmu hráče s velkými zkušenostmi, který je může pozvednout na lepší místa v tabulce.
Statistiky: 13 zápasů, 1002 minut, 4 góly, 2 žluté karty, 0 červených karet

 

Jiří Benedikt – FC Westra Sousedovice
Defenzivní záložník, který neprohrává souboje jak na zemi, tak ve vzduchu.
Statistiky: 11 zápasů, 1000 minut, 3 góly, 1 žlutá karta, 1 červená karta

 

David Tesař – SK Čkyně
Přišel v létě z SSV Jandelsbrunn a do týmu rychle zapadl, i když se mu střelecky příliš nedařilo tak je velmi důležitým členem záložní řady.
Statistiky: 13 zápasů, 1101 minut, 2 góly, 1 žlutá karta, 0 červených karet

 

David Dumský – TJ Sokol Sedlice
Přestože na začátku sezóny nehrál, tak potom předvedl v každém zápase kvalitní výkony, navíc vstřelil na jeho porci zápasů i dost branek.
Statistiky: 9 zápasů, 730 minut, 6 gólů, 1 žlutá karta, 0 červených karet

 

Tomáš Hrčka – Dražejov

Ofenzivní hráč Dražejova se dělí o první místo ve střelcích s Filipem Zittou. Jeho góly bude Dražejov ještě potřebovat.
Statistiky: 12 zápasů, 1088 minut, 8 gólů, 3 žluté karty, 0 červených karet

 

 

Útok:
Filip Zitta – SK Vacov
Role kapitána se zhostil na výbornou, předváděl kvalitní výkony, dokázal rozhodovat zápasy.
Statistiky: 13 zápasů, 1094 minut, 8 gólů, 1 žlutá karta, 0 červených karet

 

Pavel Krejsa – Sokol Cehnice

Útočník Cehnic s dobrou kopací technikou hodně pomáhá svému týmu v boji o záchranu.
Statistiky: 13 zápasů, 1191 minut, 6 gólů, 6 žlutých karet, 0 červených karet

 


Střídačka: Pavel Klas (Vacov), Josef Vondráček (Čkyně), Martin Malina (Volyně), Karel Hanzlík (Bělčice), Milan Glazunov (Sousedovice), Roman Žurek (Strunkovice)

 

Fotky využity ze zápasů této soutěže, autoři:
Zdeněk Formánek / sumava.eu
Miroslav Mottl
Petr Hroník
Sokol Stachy




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2018 18:43 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 11. 2018 20:36
Jednou je to jedenáctka podzimu a tak by se vůbec němelo hledět na to, aby tam mělo zástupce co nejvíc klubů. V té jedenáctce by měli být hráči co tam patří na základě výkonů a nominací zástupců klubů. A že tam bude mít jeden klub třeba tři zástupce je úplně jedno.
18. 11. 2018 20:31
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FC Znakon Sousedovice | Jihočeský | Strakonice
Jasně, že by to chtělo změnu systému. Ale každopádně já osobně bych to dělal jinak, tohle je takové nesmyslné. Ale za to pan Štveráček nemůže, jak píše, kdyby to tak dělal, má tam hráče z prvních týmů. A hlasování je jen o členské základně, čím větší, tím lepší. Tak to je a bude, dokud bude ten systém stále takový :-)
17. 11. 2018 20:17
Dobrý den pane Čtveráčku, proč chcete od fanoušků či činovníků ideální jedenáctku, když si to stejně uděláte dle svého. Kde máte Milana Glazunova? Který má 4 nominace? Sledujete vůbec tuto soutěž. Kolik utkání jste viděl osobně. Vím že je to těžké sledovat vše, ale o to více je třeba dát na komentáře. Jen pro upozornění, všichni tito hráči jsou skvělí fotbalisti a nominaci si určitě zaslouží.
18. 11. 2018 20:22
Hezký den Ladislave, díky za komentář. Jak píšete, všichni tito hráči jsou skvělí fotbalisti v této soutěži. Takto jsem to sestavil z důvodu, že jsem chtěl, aby se v sestavě objevilo více týmů, kdybych to chtěl sestavit jen dle sebe, tak tam budou snad všichni hráči z prvních 4 týmů.
18. 11. 2018 21:12
OK Rozumím, ale v tom případě nemá cenu si nechat posílat nominace. A dělejte to dle jiného klíče. Nikdy jsem to takto neprezentoval, ale tentokrát je to pro mně velké zklamání. Souhlasím s komentářem Petra Tomáška. Sestava podzimu by měla být nějakým způsobem výjimečná a mají tam být skutečně ti nejlepší. A to se dle mého tentokrát nestalo. Nicméně sestava je určená a výherce si opravdu zaslouží můj obdiv ať to bude kdokoliv.
18. 11. 2018 21:52
I když pořád se tato sestava dá v rámci možností tak nějak brát. Podídejte se co za blbost je vytvořeno v OP Prachatice. Tam to autor losoval z klobouku a ještě byl pod vlivem. Viz. třeba v sestavě podzimu útočník co dal jednu branku a odehrál čtyři zápasy z 15 kol.