SESTAVA KOLA - 1.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 18.11.2018

0

Dohrávka 1. kola a zároveň poslední kolo podzimní části OP Českobudějovicka se odehrálo na hřištích uplynulý víkend. Vysokými šestigólovými výhrami se s půlkou sezóny rozloučily mužstva Rudolfova „B“ na hřišti Žabovřesk a Neplachova, jenž si na „domácí“ půdě v Dolním Bukovsku poradil se soupeřem z Římova. Boj o prvenství v tabulce přes zimní pauzu mezi týmem Srubce a Olešníku „B“ vyšel mnohem lépe hostujícím hráčům, kteří zvítězili 5:2 a přezimují na 1. místě tabulky OP. Na domácích hřištích pak ještě uspěly týmy Horní Stropnice v souboji s Borovany a rezerva Hluboké, jenž si poradila s rezervním týmem Lokomotivy ČB. V posledních dvou zápasech kola se body dělily mezi mužstva Úsilného a Jankova „B“ a také za bezbrankovou remízu Trhových Svinů „B“ se Zliví.

 

Brankářem kola jsme vybrali Jiřího REMTU (41) z týmu SK Zliv, protože měl největší zásluhu na bodový zisk svého týmu na hřišti Trhových Svin „B“ po bezbrankové remíze.

 

V obraně to bude tentokrát skoro samý střelec. Souboj mezi 1. a 2. týmem tabulky skončil výhrou FK Olešníku „B“/Temelínem a dvěma góly se na tomto vítězství podílel Michael STUDNIČKA (24). Při vysoké výhře TJ Sokol Neplachov ke skvělé defenzivě přidal jako obránce i krásný gól Lukáš SVOBODNÝ (33). Dalším obráncem, který se zapsal mezi střelce a jeho trefa mu vynesla nominaci do Sestavy kola je obránce TJ Hluboké nad Vltavou „B“ Josef PROCHÁZKA (39). Jediným nominovaným „ne“střelcem je Jiří MARŠÁLEK (50), který i ve svých letech je pilířem a atletem v obraně TJ Hraničář Horní Stropnice a tentokrát byl na hřišti při výhře 1:0 nad hosty z Borovan.

 

SK Rudolfov „B“ má ve svém mužstvu spousty mladých nadějných fotbalistů, ale hlavně přetlak v záložní řadě je znát a hned na téhle pozici se do nominace dostali dva hráči, kteří režírovali vysoké vítězství na hřišti Žabovřesk. Prvním nominovaným je Martin PFLEGER (22), který vstřelil 2 branky a stejným počtem gólů a jednou asistencí navíc se ve druhém poločasu prezentoval jeho spoluhráč Jaroslav MACHOVEC (20). Za rezervu SK Jankova byl v tomto kole nominovaný hráč pendlující mezi A-týmem a B-týmem Daniel KOČER (19), který gólem pomohl k remíze na hřišti Úsilného. Druhým hráčem v nominaci zastupující nového leadera tabulky FK Olešník „B“/Temelín je Josef BROM (27), jenž sám branku dal a další dvě připravil na hřišti Srubce svým spoluhráčům.

 

No a v útoku nesmí po posledním  odehraném kole chybět jeho nejlepší střelec, jímž je hráč TJ Sokolu Neplachova Martin DUŠÁK (26), kterému se podařilo hned 4x rozvlnit síť soupeře z Římova. Dvojici útočníků doplňuje už po několikáté Petr STEJSKAL (35). Ten se opět trefil v dresu TJ Hluboká nad Vltavou „B“ a přispěl k výhře svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.11.2018 19:59 do 14.11.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.