SESTAVA KOLA - 5.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 09.09.2018

0

V 5. kole OP Českobudějovicka byla o víkendu k vidění opět spousta gólových radostí a díky tomu se také promítla nominace do Sestavy kola. Vzhledem k tomu, že ofenzivní hráči tentokrát vyčnívali nad těmi defenzivními, máme v Sestavě kola na úkor jednoho obránce hráče ze záložní řady navíc... Koukněte na sestavu, důvod nominace a dobře zvažte, kdo si tentokrát zaslouží být Hráčem kola...

Na jediném brankářském postu se nám zatím do nominace dostal pokaždé jiný hráč a nebude tomu jinak ani po tomto kole. Tentokrát si svým výkonem na hřišti v Borovanech o nominaci řekl gólman mužstva SK Zliv Jiří REMTA (40), jenž svou zkušeností a několika výbornými zákroky pomohl svému týmu odvézt z Borovan bod.

 

Ze stejného zápasu je nominovaný do obranné řady Petr LANGER (37). Hráč týmu FK Calofrig Borovany své povinnosti na postu předstopera zvládl na výbornou a domácí si tak i díky jeho zásluze připsali zasloužený první soutěžní bod v podzimní části. Vedle něj je hráč mužstva TJ Hraničář Horní Stropnice Jindřich HAŇUR (27), který svými dvěma góly velkou měrou přispěl k vítězství na domácím hřišti proti rezervě Rudolfova.

 

Nyní už se zaměříme na nominaci hráčů ze záložních řad. Jedním ze 3 dvougólových záložníků, kteří se objevují v Sestavě kola, je zkušený Karel VÁCHA (48), ten stvrdil svými góly vítězství svého týmu TJ Hluboká "B" nad soupeřem z Jankova "B". Další nominovaní jsou hráči záložní řady TJ Spartak Trhové Sviny "B" Jakub KOSTOHRYZ (19) a Martin VALUT (24), protože oba se podíleli stejným počtem branek na vysokém vítězství proti mužstvu SK Úsilné. Na ještě výraznějším vítězství se v tomto kole podílel svými přihrávkami Pavel KALINA (48), když jeho manšaft TJ Slavoj Srubec vysoko rozstřílel hosty z Římova. Poslední nominovaný ze záložní řady je díky své vítězné trefě proti týmu LOKO "B" David SZEP (27), který hájí barvy mužstva FK Olešník "B"/Temelín.

 

A hurá do útoku! Zde se nám objevuje nejvýraznější postava tohoto kola, jímž byl útočník TJ Slavoj Srubec René JANOUŠEK (45), který 4 góly zatížil konto soupeře z Římova. Dalším útočníkem v sestavě se může pochlubit tým z TJ Hluboká nad Vltavou "B" a je jím Petr STEJSKAL (35), jenž vstřelil dvě branky do sítě Jankova "B". Posledním nominovaným je opět jeden z výrazných hráčů ofenzivních sil týmu TJ Sokol Neplachov neúnavný mladý útočník Jan ŠVEC (22), jenž se 2 góly a jednou asistencí postaral o první podzimní porážku nováčka soutěže ze Žabovřesk. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.09.2018 12:25 do 12.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.