SportFotbal SESTAVA ROKU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 21.06.2018

2

Je tady konec sezóny a přišel čas hodnotit a vybrat toho nejlepšího! Zde je jedenáctka hráčů, kteří si zasloužili pozornost svými výkony. Sezóna 17/18 přinesla spoustu skvělých momentů počínaje postupem týmu, který čekal na skok do vyšší soutěže celých dvacet let! Zde je na místě poděkovat všem klubům, které spolupracovali s portálem www.fotbalunas.cz a budeme se těšit na další sportovní úspěchy v příští sezóně.

Petr Bárta (TJ Sloupárna Majdalena)

Zástupce týmu TJ Sloupárna Majdalena, která letos skončila na sedmém místě, z velké části také díky zákrokům tohoto borce. V důležitých chvílích podržel svůj tým a své místo v sestavě roku si jistě zaslouží.

 

Vítězslav Krajčovič (SK Rapšach)

Nezvykle v sestavě roku dva brankáři, ale nedá se svítit. Krajčovič je jistota mezi tyčemi SK Rapšach. Jeho tým paradoxně nezažil nejlepší sezónu, ale borci z Rapšachu se na svého golmana mohli vždycky spolehnout a podržel ve chvílích nejhorších.

 

Petr Vejsada (TJ Sokol Plavsko)

Z velké části strůjce historického postupu Plavska do OP, král střelců letošní sezóny, tahoun mužstva a mohl bych pokračovat. A kdo že je ten pán? Petr Vejsada! Borec Plaveckého Sokola, který zažil letos se svým týmem skvělou sezónu a příští rok se na něj můžeme těšit zase o soutěž výš.

 

Jiří Heřmánek (TJ Sokol Plavsko)

Další zástupce Sokola Plavsko, který se svými dvanácti trefami také velkou měrou přispěl k postupu. Celou sezónu podával stabilně dobré výkony a je tak dalším žhavým adeptem na hráče roku.

 

David Maňour (SK Horní Pěna)

Střelec z Horní Pěny, který zazářil v nejednom zápase, jednou vítěz hráče kola. V této sezóně nastřílel devět gólů a je tak nejlepším střelcem Pěny.

 

Pavel Prášek (TJ TATRAN Lomnice n. Lužnicí)

Stabilní článek mužstva Lomnické rezervy. Odmaká každý zápas a jako bonus přispěl dvěma brankami do gólové listiny svého týmu.

 

Václav Matoušek (TJ Sokol Lodhéřov)

Stálice Lodhéřovského Sokola, pokud je fit nastoupí ke každému zápasu a na hřišti nechá maximum. Výborný na balónu a v koncovce téměř neomylný. Letos nastřílel devět branek.

 

Michal Šamal (TJ Sokol Deštná)

Mladý a hbitý střelec Deštné, letos prožil skvělou sezónu a stal se nejlepším střelcem svého týmu. Tohoto hráče zdobí především rychlost a zabijácký reflex v koncovce.

 

Radek Puhlovský (TJ Hraničář Staňkov)

Hráč u kterého víte, že pokud vám teče do bot, tak mu můžete dát míč a jít slavit. Radek Puhlovský nastřílel v této sezóně nastřílel 10 gólů a je nejlepším střelcem Staňkova, který letos skončil na krásném třetím místě z velké části i díky gólum tohoto borce

 

Pavel Sliacký (Sportovní klub Horní Žďár)

Nejlepší střelec Horního Žďáru. Sezóna se Žďáru příliš nepodařila a v 18 utkáních nastříleli 22 gólů a šest z nich má na svědomí právě Sliacký. 

 

Robert Škácha TJ SPARTAK Nová ves n. Lužnicí)

Spartak měl letos slušně našlápnuto na postup, ale bohužel mu nevyšlo pár posledních zápasů a nakonec skončil na nepostupovém druhém místě. I to je ale slušný úspěch, který vystřílel mimo jiné Robert Škácha. S 19 góly v 18 zápasech je druhým nejlepším střelcem soutěže a jeho výkony byli oceněny nominací do sestavy roku.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2018 12:00 do 31.07.2018 18:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 7. 2018 20:05
Gratulace vítězi, souboj jak má být! Děkuji rodině a přátelům a týmu ⚽
31. 7. 2018 18:03
Pane D.Manour vy jste nam teda dal to byl souboj na krev klobouk dolu