SESTAVA KOLA - 26.kolo Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 16.06.2018

0

Poslední kolo je za námi. Už víme kdo postoupil, kdo sestoupil, ale nevíme, kdo se stane vítězem ankety o hráče kola. Pojďme společne hlasovat o hráče kola ze sestavy, kterou jsme vybrali z hráčů, kteří předvedli v posledním kole nejlepší výkon.

Do brány jsme zvolili bývalého brankáře TJ Sušice, a nyní brankáře Františka Jarolíma, který čelil útokům hráčů Dlouhé Vsi a několikrát zachránil spoluhráče. Svůj výkon navíc korunoval promněněnou penaltou na 2:0.

Mezi obránci se skvěle ukázal hráč Chudenic Filip Bláha, který s pomocí svých spoluhráčů udržel na železné Rudě nulu, navíc přidal branku na 0:2. Nominaci do sestavy kola dostává obránce Lubské rezervy Marek Havlovic, který sice neměl v zadu moc starostí, protože Svéradice téměř nehrozili, ale sám se přičil pod velkým gólovým přídělem jednou brankou. Třetím stoperem je Ondřej Skrbek. Tento hráč TJ Sušice se do nominace dostal za to, jakým přístupem pomáhá klubu. Dojíždí z Prahy, jak se dá, aby pomohl svému rodnému klubu. Tento víkend nastoupil za rezervu a hned se prosadil.

Prvním záložníkem, který dostává nominaci je Dominik Vraný. Hráč Bolešin vstřelil v bláznivém zápase s Janovicemi dvě branky a ukázal, že je pro Bolešiny hodně platný. Dalším hráčem, který si vysloužil nominaci je hráč Janovic Aleksandr Zhvakin, který se taktéž prosadil dvakrát v zápase a předvedl povedený výkon. Čtyčgólovou sobotu zažil v Sušici hráč Měcholup Dušan Bálek, který ničil obranu rezervy TJ Sušice. V derniéře Hartmanic byl hlavní postavou. Chtěl se, jako jeho spoluhráči, rozloučit s okresním přeborem vítězstvím. Vstřelil branku na 2:2 - Rudolf Matoušek. Že Budětice bojují o záchranu? To na tomto hráči nebylo vůbec vidět. Dělal vše proto, aby domácí oslavili záchranu v soutěži výhrou. Přispěl ke konečnému výsledku dvěma góly - Jan Sekyra.

Útočné duo tentokrát tvoří dva vysocí hráči. Prvním z nich je hráč Hartmanic Michal Šimek, který vstřelil v posledním zápase sezony dvě branky a stal se nejlepším střelcem Hartmanic. Spolu s Michalem se do nominace dostal i Karel Šleis, který měl den a za Luby proti Svéradicím vstřelil tři branky a obraně Svéradic dělal velké problémy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.06.2018 22:35 do 20.06.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.