SESTAVA KOLA - 18.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 21.04.2018

0

Rozmanitá sestava kola, ve které má každý tým zastoupení pouze v jednom hráči a ve které můžete hlasovat až do středečního poledne je k dispozici po kompletním odehrání 18. kola, takže nezapomínejte hlasovat. Ve hře je kromě dobrého pocitu i rozhovor s vítězem.

Brankař:

Tomáš Paťha (TJ Tatran Červená Řečice): Nejprve si sice při dalekonosné střele soupeře z půlky hřiště vybral slabší chvilku a inkasoval, jenže následně byl bez debat nejlepším hráčem na hřišti. Proměněnou penaltou zařídil vyrovnání, následně si připsal několik úspěšných zákroků a navzdory svému postu se stal hlavní ofenzivní hvězdou utkání, kdy soupeři oplatil stejnou mincí a střelou z půlky hřiště definitivně rozhodl o vítězství Tatranu. Bláznivý zápas pro Tomáše Paťhu, po jehož průběhu o jeho nominaci do sestavy kola nelze pochybovat.

Obrana:

Adam Popelka (FC Slavoj Žirovnice B): Vybrat defenzivního hráče ze zápasu, ve kterém padlo devět gólů je trochu na palici, jenže v případě Adama Popelky je nominace do sestavy kola opodstatněná. Svými ofenzivními výpady po levé straně pomáhal zakládat nebezpečné útoky a užitečnou práci odváděl i v obraně, i když tam se to mezi pěti inkasovanými góly ztratilo. Přesto se jedná o nejlepšího hráče utkání v dresu Žirovnice.

Petr Biskup (SK Horní Cerekev): Pravda, z ofenzivního hlediska nebyla Kamenice nad Lipou na hřišti zrovna tím nejnebezpečnějším týmem pod Sluncem, jenže i tak se obrana Horní Cerekve musela držet na pozoru. Kvalitu obranné fázi i vstřelený gól z půlky hřiště zařídil Petr Biskup, který po většinu sezóny patří k nejlepším hráčům Horní Cerekve a i nyní z jeho schopností mohl tým těžit.

Libor Mařinec (TJ Slavoj Pacov B): V sestavě kola nemůže chybět ani zastoupení z Pacova, který je na jaře bezchybný a útočí na postup do I.B třídy. Z pacovských řad vybírám střelce vítězného gólu Libora Mařince, pro nějž se jedná o vůbec první nominaci do sestavy kola.

Záloha:

Luboš Krill (TJ Start Lukavec): I přes neproměněnou penaltu a další šance šlo o jednoho z nejlepších hráčů na hřišti v utkání s Plačkovem. Luboš Krill zařídil první gól utkání a rovněž přes něj vedla i řada dalších ofenzivních výpadů, ani to ale na udržení stavu 0:2 nestačilo a Lukavec se musel spokojit s remízou.

Jiří Kalivoda (TJ Sokol Plačkov): Bez perfektně zahraného přímého kopu v podání Jiřího Kalivody by Plačkov na úvodní gól utkání zřejmě čekal ještě dnes. Jenže právě díky svému špílmachrovi se tým v útočné fázi vzpamatoval a nakonec ještě dokázal vyrovnat. K tomu ještě přidejte řadu vyhraných osobních soubojů a přesných rozehrávek na spoluhráče. Jiří Kalivoda v sestavě kola zkrátka nemůže chybět.

Miroslav Jirků (SK Jiřice): Pro Jiřice to nebylo zrovna nejpovedenější představení v sezóně. Týmu se sice v Červené Řečici nedařilo, alespoň však Miroslav Jirků na sebe upoutal pozitivní pozornost. Za svůj důraz ve vápně soupeře byl odměněn po propadnutém míči z půlky hřiště gólem a k další trefě mu chyběli jen centimetry, kdy nedosáhl na centr Dvořáka. Ani jeho výkon ale nakonec na vítězství nestačil.

Pavel Nápravník (TJ FC Ústrašín): K cenným bodům z budíkovské půdy přispěl nejlepším výkonem na hřišti středopolař Pavel Nápravník, který navíc ještě přidal rozhodující gól za vyrovnaného stavu 1:1 a vytrvale podporoval útočnou fázi po pravé straně.

Útok:

Daniel Kudrnáč (SK Obrataň): Byl to právě Daniel Kudrnáč, kdo vstřelil v devítigólové přestřelce proti Žirovnici rozhodující gól na 5:4 a zajistil tak všechny 3 body svému týmu. Zlepšené výkony Obrataně se podepisují i na tomto střelci, který na podzim stejně jako celý tým tápal, nyní se ale znovu dostává do formy.

Borek Růžek (FC Maraton Pelhřimov): Při absenci tradičního kanonýra Zdeňka Pahra bylo pro Maraton důležité nalézt jiného spolehlivého střelce, který by mohl řídit výhru nad Čejovem. Jím se stal Borek Růžek, jehož dva góly za stavu 1:1 v krátkém časovém sledu přinesly do zápasu definitivní rozuzlení.

Radim Měkuta (TJ Spartak Počátky): Stejně jako Lukavec, Plačkov, či Obrataň jsou Počátky v nezáviděníhodné situaci, kdy potřebují za každou cenu sbírat body, aby si získali definitivní jistotu záchrany. To jim tentokrát s jasným favoritem z Pacova nevyšlo, ale jen těsně, protože chvíli před poločasem zařídil svému týmu vedení Radim Měkuta. Ve druhé půli ale střílely góly pouze hosté.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.04.2018 11:35 do 25.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.