SESTAVA KOLA - 13.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 29.10.2017

0

Dát v posledním podzimním 13. kole Poutník ligy dohromady sestavu kola byl tentokrát opravdu hlavolam. Utkání Maraton-Plačkov se nehrálo vůbec a bylo zkontumováno ve prospěch domácího Pelhřimova, stejně tak zápas SK Obrataň-SK Horní Cerekev se neodehrál, ten však byl z důvodu silného větru pouze odložen, pravděpodobně až na jaro 2018. Přes to všechno jsou v sestavě z velké části hráči, kerým se o víkendu zadařilo a nominaci do sestavy kola si po právu vybojovali.

Brankař:
Roman Zabloudil (SK Jiřice): Hned první problém jsem měl s pozicí brankaře. Tip na gólmana do sestavy kola jsem nedostal, proto vybírám toho jediného, kterému se o víkendu podařilo udržet čisté konto, tedy Romana Zabloudila z Jiřic.
Obrana:
Martin Hájek (SK Jiřice): To nominace Martina Hájka byla o poznání jednodušší. Zřejmě nejlepší hráč utkání proti Kamenici na Lipou "B" si znovu splnil svůj podzimní standart spolehlivých a zodpovědných výkonů a i tento víkend dokázal své zkušenosti beze zbytku prodat.
Oto Svoboda (TJ Slavoj Pacov "B"): Pacovská vítězná série skončila posledním podzimním kolem, navíc ještě gólem v závěrečných minutách, který zařídil červenořečický Zdeněk Kubíček. I přes prohru se ale i na pacovské hráče v sestavě kola dostalo a to díky Otovi Svobodovi, který umí být jako defenzivní hráč nebezpečný i před soupeřovou bránou.
Martin Zet (TJ Sokol Čejov): Primárně je Martin Zet čejosvkým trenérem, když ale nastoupí na plac jako hráč, tak i v této pozici je pro klub zásadním hráčem. Dokázal to i o víkendu proti Počátkám, které se přes něj a Ondru Beneše nedokázaly probojovat k větším šancím.
Jan Kott (TJ FC Ústrašín): Letní posila z FK Pelhřimov zaujala ve vyrovnaném zápase proti Žirovnici, kde to dlouhou dobu mohlo dopadnout jakkoliv. Vítězný gól sice Jan Kott nevstřelil o to důležitější však byl při bránění nebezpečných útočník akcí Žirovnice.
Záloha:
Josef Jůzl (SK Jiřice): Trojnásobné zastoupení Jiřic v sestavě 13. kola pečetí Josef Jůzl, který byl do sestavy vybrán zástupci hostující Kamenice nad Lipou. Další hráč, bez kterého by se nakonec jisté domácí vítězství Jiřic těžko zrodilo.
Ladislav Mládek (TJ Start Lukavec): Během podzimu v dresu Lukavce zářili především Lukáš a Luboš Krillovi, nyní ale volba padla na jiného hráče. Středopolař Ladislav Mládek totiž mimo jiného vstřelil 4 minuty před koncem vyrovnávací gól na 3:3 a nedovolil domácímu Budíkovu uhájit důležité 3 body.
Jan Zadina (TJ Rovnost Budíkov): V dresech modrobílé budíkovské šachovnice zářil o víkendu nejvíce Jan Zadina, který snižoval gólem na 1:2 a těsně před koncem poločasu vyhřesal pro TJ Rovnost naději, která nakonec bodovým ziskem skutečně skončila.
Útok:
Jan Markvart (TJ Tatran Červená Řečice): Rychlonohý útočník Tatranu zaujal ze všech hráčů z utkání TJ Tatran-TJ Slavoj Pacov "B" nejvíce a tak je jeho nominace do sestavy kola logickým vyústěním. Jako útočník se vyznamenal i střelecky a tak přispěl dost výrazně ke konečné výhře 3:2.
Ondřej Doležal (FC Slavoj Žirovnice "B"): Poslední kolo se Žirovnici v Ústrašíně opravdu nepovedlo, přitom se pro ně celý podzim vyvýjel více než slibně. Střelce Martina Pokorného tentokrát zastupoval Ondřej Doležal, který vstřelil i gól, na výhru to ale nestačilo.
Lukáš Kratochvíl (TJ Sokol Čejov): Nezvykle na pozici útočníka nastoupil univerzál Lukáš Kratochvíl proti Počátkám po delší době v sestavě Čejova a hned z toho byly dva góly, které výrazně přispěly ke konečné výhře 5:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.10.2017 11:53 do 01.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.