TEAMSTORE sestava roku Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.07.2017

0

Je to tady, jak vypadá nejlepší jedenáctka sezóny? Pro sestavu roku jsme zvolili rozestavení 3-4-3. Hlasování o Hráče roku bude probíhat do 13. srpna, hráči s nejvíce hlasy ze sestav roku fotbalunas.cz se můžou těšit na zajímavé ceny.

Do sestavy roku jsme vybrali tyto hráče. Mezi brankáře byl vybrán František Novák z Přibyslavic. Ve spoustě zápasů podržel svůj tým a hlavně díky němu neměly Přibyslavice sestupové starosti.

 

V obraně zaujal své místo Marek Vodička ze Starče. Pevný kámen sestavy, který neuhne z žádného souboje a těžko se přes něj dokáží soupeři prosadit. Dále je to Lukáš Jeleček, výborný hlavičkář i skvělé skluzy podpořenou dobrou spoluprácí s brankářem, vůdčí osobnost na hřišti a také bavič v kabině. a vše doplňuje teprve šestnáctiletá naděje Jemnického fotbalu Ondřej Tesař, který je objevem sezóny.

 

Do zálohy jsme pak vybrali Karla Mrňu ze Studence, stálého člena sestavy. Toho doplňuje Vladimír Krotký z Lipníku, který je pro mužstvo nepostradatelný. Je ohromný bojovník, spoustů balónů vybojuje a ve svém věku má skvělou kondici. Spíše útočné hráče jsme ještě přesunuli do zálohy. Je jím Jiří Eliáš z Náměště B , kterému se střelecky dařilo hlavně v úvodu jara. To samé můžeme říci o Milanu Sovovi z Blatnice, druhému nejlepšímu střelci soutěže.

 

V útoku pak táhl za postupem Rokytnice do kraje kapitán týmu a nejlepší střelec soutěže Marián Vahila. V Horním Újezdu pak spoléhají na střelecké kvality Radka Durdy, který se dokázal za svůj tým prosadit ve třech sezónách, jehož číslo vstřelených gólů načalo druhou stovku. Sestavu pak uzavírá Lukáš Rygl z Chlístova, který je jasnou osobností a vůdcem svého mužstva.

  

Mohlo by vás zajímat:

Fotbalové prázdniny? Kdepak, fotbalunas.cz lenošit nebude! Už 1. července startuje hlasování v sestavách roku!

Z rukou Juraje Kucky byl vylosován vítěz ankety Hráč podzimu

Hráč roku Pavel Malý z TJ Koněšín už se těší na milánské derby!

Výhra je jako sen, Chelsea fandím od malička, říká stříbrný vítěz ankety hráč roku Pavel Candra

Mamka u toho seděla od rána do večera, říká třetí muž ankety Hráč roku Tomáš Reitmeier

Něco takového jsem určitě nečekal, protože v takových soutěžích většinou štěstí nemám, říká Tomáš Brabenec, čtvrtý v anketě Hráč roku

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.07.2017 12:00 do 13.08.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.