SESTAVA KOLA - 14.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 25.03.2017

0

Výsledky všech zápasů čtrnáctého kola okresního přeboru známe a můžeme si tedy představit sestavu uplynulého kola. V tom se tentokrát objevili hráči Studené, Staré Hlíny, Číměře nebo Hobzí. Netradičně se nám v sestavě objeví čtyři brankáři. Pojďme se tedy podívat, kdo si nominaci v sestavě kola vysloužil. 

V obraně máme netradičně čtyři brankáře, jelikož se všichni opravdu vyznamenali a bylo obtížné vybrat jen jednoho. První je Karel Michal z Novosedel, který zazářil proti Strmilovu, vedle něj je jeho protihráč ze Strmilova Ondra Přibyl, který předvedl klasicky skvělý výkon, jen škoda zahozené penalty. Další nominovaní gólmani jsou ze zápasu Dyje Staré Hobzí a TJ Kunžak - Libor Vlasák a Pavel Janák. Oba předvedli excelentí zákroky a jejich mužstva se tím musela spokojit pouze s bodem. Posledním v obraně, teď už obránce je Lukáš Stejskal ze Stráže nad Nežárkou - jeho trefa znamenala důležité tři body proti Staňkovu. V pětičlenné záložní řadě máme dva zástupce Studené - Tomáš Lindourek, jenž rozhodl svým gólem o výhře v Klikově a další Přibyl, tentokráte Tomáš. Dalším záložníkem je Michal Slavík z Halámek, který předvedl brilantní výkon proti Karlu Jandovi z Českých Velenic a Petr Nižník z Číměře. Na hrotu máme Oldřicha Šroma ze Staré Hlíny. Čtyři trefy proti Popelínu jsou jasným důkazem jeho střeleckých schopností. Hlasujte pro svého favorita a dopřejte i jemu malou chvilku slávy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.03.2017 21:44 do 29.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.