SESTAVA KOLA - 12.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 23.10.2016

0

Předposlední kolo podzimní části krajského přeboru Vysočiny je za námi a my pro vás jako obvykle připravili sestavu kola, tvořenou nejlepšími hráči tohoto víkendu. Minulý týden v naší anketě zvítězil Jakub Pospíchal z Přibyslavi, kdo vyhraje tentokrát?

Tento týden se do branky nejlepší sestavy týdne postavil Libor Fiala. Kapitán Okříšků sice v zápase s Havlíčkovým Brodem musel čtyřikrát vytahovat míč ze své branky, ale bez něj by prohra mohla být mnohem vyšší.

Do obranné čtverky se dostala dvojice z Polné, konkrétně Petr Takács, který gólem rozhodnul o výhře a Petr Tržil, který se zase několikrát blýsknul skvělými obrannými zákroky. Vedle těchto dvou v obraně stojí Roman Michalec, který už dlouhou dobu skvěle brání branku svého týmu a i jeho zásluhou je jeho tým na prvním místě. Čtveřici obránců pak uzavírá Zdeněk Koutný z Jemnice, která díky němu zaznamenala první vítězství v této sezóně.

Do zálohy tohoto kola se dostal přes prohru Chotěboře Martin Somerauer, který vstřelil jednu branku a od dalších dvou nebyl daleko. Dále skvěle hrající Stanislav Křivánek z Jemnice a dvojice hráčů z Havlíčkova Brodu. Jedná se o Jiřího Prchala, který jednou rozvlnil sít soupeře a o Adama Polívku, který bravurně rozdával míče svým spoluhráčům.

 

Hvězdnou sestavu pak uzavírají útočníci Radek Kolouch ze Ždírce a Michal Veselský z Havlíčkova Brodu, oba hráči vstřelili dva góly a výrazně tak pomohli svým týmům k vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.10.2016 19:00 do 26.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.