SESTAVA KOLA - 6.kolo Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 02.10.2016

0

Je tu sestava šestého kola!

BRANKÁŘ:

Jan Lego: Jan Lego chytá za TJ Svornost Hvozd. Ve víkendovém zápase proti Trnové udržel nulu a pomohl tak k vítězství 4:0!

 

 

OBRANA:

Jan Sirochmann: Jan Sirochmann hraje za TJ Tatran Třemošnou B. Jan v šestém kole pomohl k výhře gólem, dával na 4:2 v závěru utkání (86.min).

Petr Nechutný: Petr Nechutný reprezentuje klub TJ Slavia Úněšov. Slavia si tento víkend pořádně spravila skóre, vyhrála vysoko 16:1!! Petr navíc zaznamenal hattrick!

Petr Zelenka: Petr Zelenka brání barvy týmu TJ Sokol Manětín. Manětín v šestém kole doma udolal Dobříč po penaltách, zelenka navíc pomohl svému týmu gólem ze 21. minuty.

 

 

ZÁLOHA:

Jan Šebek: Jan Šebek hraje za TJ Slavii Úněšov. Tento víkend napomohl dvěma góly drtivé výhře Slavie proti Žihli! Šebek dal mj. první gól zápasu...

Filip Vraštil: Filip Vraštil hraje za TJ Svornost Hvozd. Filip byl gólově u výhry nad Trnovou, do tabulky sřelců si připsal dva zásahy!

Tomáš Huml: Hunčice porazily Spartu Sulkov 4:1, Tomáš Huml si v tomto zápase připsal jak vítěznou trefu, tak i povedený hattrick!

Ladislav Soukup: Ladislav Soukup kope za SK Viktorii Úlice. Viktoria vyhrála v 6. kole na penalty, Soukup si připsal do tabulky střelců jeden plusový bod, byl to první gól utkání.

 

 

ÚTOK:

Patrik Eger: Patrik Eger střílí za Slavii Úněšov. Ve víkendovém střetnutí s Žihlí se dokázal prosadit celkem sedmkrát!!! Poprávu je tak v naší TOP sestavě kola!

Radek Šteffel: Radek Šteffel hraje za Dioss Nýřany B. Nýřany hrály v neděli s Kralovicemi, ty porazily 3:1 - vítěznou braku - na 2: obstaral právě Šteffel.

Martin Tureček: Martin Tureček hájí dres Sokolu Manětín. Manětín v neděli vyhrál v penaltovém rozstřelu, do toho se dostal také díky hattricku Martina Turečka!!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.10.2016 22:14 do 05.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.