SESTAVA KOLA - 7.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 25.09.2016

0

I v sedmém kole jsme sestavili jedenáctku nejlepších hráčů!

Martin Wohlmuth po výborném výkonu dovedl Rokycany k první výhře v sezóně. Tým nakopla především jím chycená penalta ve druhém poločase, kdy si počkal na panenkovský dloubák na brankové čáře.

 

Aleš Brudna nastoupil neobvykle za petřínské áčko a trenér Vodrážka byl s jeho výkonem nadmíru spokojen. Bude se tento talent objevovat v krajském přeboru i nadále?

Libor Rada precizně provedenou penaltou vsítil jediný gól Vejprnic proti silnému Rozvadovu, který znamenal hubenou ale důležitou výhru 1:0.

Adam Kohut. Jméno vám známé z minulé sestavy, po minulém kole se blýskl dvěmi brankami a nemohli jsme ho dnes opomenout! Vyhraje znovu?

 

Martin Trojovský si připsal asistenci na první gól proti Lhotě. Je druhým dorostencem tohoto zápasu, kterého petřínský trenér nominoval do této ankety!

Václav Tobrman jako správný kapitán dotlačil omlazené rokycanské béčko ke třem bodům, o kterých rozhodl právě on úžasným sólem.

Ivan Blahoudek je natolik zkušeným hráčem, že si svou výkonost dokáže udržet. Tentokrát jeho formu pocítily Luby, kterým tento středopolař dělal velké problémy.

Jakub Bešta je jedním z největších objevů této sezóny. Šikovný záložník Přeštic byl u dvou gólů svého týmu a jeho forma má stále vzestupnou tendenci!

Lukáš Waldmann dvěmi zásahy nasměroval domažlickou Benfiku za třemi body. Vítězství to nakonec bylo až překvapivě lehké, Domažlice nasázely Svéradicím bůra.

 

Tomáš Rubáš přišel na hřiště až v průběhu druhé půle, dvěmi trefami ale výrazně pomohl Nýrsku k vítězství nad Bolevcem. Výborný tah nýrských trenérů.

Radek Kraus se na trávník dostal až o poločasové pauze, ihned ale hru Holýšova rozhýbal, byl u akce, která vedla k penaltě a nakonec se i on dokázal gólově prosadit.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2016 20:57 do 28.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.