SESTAVA KOLA - 3.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 21.08.2016

0

Už jenom jeden tým Poutník ligy má po třetím kole plný počet bodů. Patrně největší favorit soutěže z Nového Rychnova si poradil s Ústrašínem a je nadále bez ztráty kytičky. Nejatraktivnější duel třetího kola se hrál v Obratani, kde domácí potvrdili roli mírného favorita, když přehráli ambiciózní Plačkov. Nováčkovský elán se zatím drží Čejova. Čejovští si z Pacova vezou domů nečekaný bod, který ubojovali i přes to, že polovinu druhé půle hráli bez vyloučeného Tománka. Snadnou výhru si připsal Budíkov, který na svém hřišti sestřelil Červenou Řečici. Opojný pocit z vítězství poprvé v sezóně okusili fotbalisté kamenické rezervy, kteří udolali Božejov. Dařilo se i Jiřicím, také oni měly v tomto kole bodovou premiéru, když na svém hřišti přehrály nebezpečný Žirov. Nepovedený vstup do soutěže provází žirovnické béčko. Po prohře s Maratonem je Slavoj jediným týmem, který na první mistrovské body teprve čeká.

I třetí kolo Poutník ligy nabídlo výborné individuální výkony, někteří hráči si o nominaci do sestavy kola řekli hodně hlasitě. Platí to zejména o budíkovském bombarďákovi Lukáši Kavkovi. Na jeho střelecké manévry bude nerad vzpomínat červenořečický gólman Krejčí, na kterého budíkovský elitní střelec vyzrál hned čtyřikrát. Ostrými ládovali i další hráči. V Ústrašíně se dvakrát prosadil přeškolený novorychnovský útočník Tomáš Faltýnek, jenž zažil čtyřgólový víkend, když se dvakrát trefil i v zápase rychnovské rezervy. Spolehlivým střelcem je také Daniel Kudrnáč. Rychlonožka z Obrataně se jedním gólem podílela na zdolání silného Plačkova. 

 

Ofenzivní podívaná v Obratani přinesla kvalitní hráčské výkony na obou stranách, v dresu Plačkova zaujal středopolař Tomáš Keller, kterého ještě trumfnul domácí Rostislav Buchar, jenž byl za své dva góly vyhlášen hvězdou zápasu. Dobrou práci pro svůj tým odvedl také kamenický záložník Patrik Macháček, který jednou brankou a gólovou asistencí měl lví podíl na udolání nedalekého Božejova. Dalším z hráčů, na které se tentokrát dostalo, je pacovský Jakub Vlach, jenž svou aktivitou zaměstnával čejovskou obranu.

 

Mezi obránci mají hned dva zástupce Jiřice. Jakub DvořákMiroslav Jirků znepříjemňovali život žirovské ofenzívě, oba pak dokázali ze zadních řad zásobovat své spoluhráče před sebou přesnými míči. Do ideálního výběru pronikl také čejovský kapitán Jan Semrád, jenž obstaral jeden gól v duelu s pacovským favoritem. Premiéru v sestavě kola má také brankář Maratonu Čestmír Vácha, jenž výborně zastoupil absentujícího Vaverku, když u Budína v zápase proti žirovnické rezervě lovil míč ze sítě pouze jedinkrát. Který z hráčů tentokrát ukořistí prestižní titul? Pošlete svými hlasy na trůn čtyřgólového Lukáše Kavku či uděláte hvězdu uplnynulého víkendu z někoho jiného? Buď jak buď, hlasování je již spuštěno, bitva na dálku mezi jedenáctkou vyvolených může začít.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.08.2016 08:57 do 24.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.