SESTAVA KOLA - 1.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 07.08.2016

0

Hned úvodní kolo nového soutěžního ročníku Poutník ligy přineslo několik nečekaných výsledků. Za senzaci lze považovat výhru nováčka z Čejova na horké půdě v Kamenici nad Lipou. Nečekala se ani bodová ztráta Budíkova, který na svém hřišti pouze remizoval s žirovskou Střepinou. Šlágr prvního kola se hrál v Pacově, kam přijeli zkušení harcovníci z Pelhřimova. Pohyblivější mladíci v pacovském dresu však do zápasu vstoupili bez respektu a maratóncům přibalili na cestu domů pět kousků. Tři body si připsal také Nový Rychnov, který potvrdil roli favorita v domácím duelu s Božejovem. Dobře novou sezónu začal i Plačkov. Ten u Budína odehrál zcela jinou partii než před rokem, kdy taktéž v prvním kole žirovnickým vinou administrativní chyby zápas během první půle skrečoval. Tentokrát se Plačkovští radovali z těsné výhry v poměru 3:2. Neurovnanou a nervózní bitvu přinesl zápas v Ústrašíně, kde hosté ve druhé půli hledali důvody porážky všude jinde, jen né u sebe. Ústrašín měl celý zápas více ze hry a zaslouženě nakonec hosty přetlačil. Jednoznačný výsledek se zrodil v Jiřicích, kde úřadoval loňský vícemistr z Obrataně, jenž domácím uštědřil čtyřgólový políček. 

Do brány se v nejlepší jedenáctce úvodního kola Poutník ligy postaví Jakub Kalina z Obrataně, který pozorným výkonem zneutralizoval jiřické střelce. V obraně hrál prim ústrašínský novic Šimon Tůma, jenž na důležitém postu stopera za celý zápas proti Červené Řečici neudělal sebemenší chybu. V červenořečickém dresu se nejvíce dařilo na beku Zdeňku Kávovi, který se taktéž nachází v top jedenáctce. Obrannou linii pak doplňuje kamenický Jan Pfaur a budíkovský Tomáš Bláha.

 

Nejen ústrašínský Šimon Tůma prožil výbornou premiéru v okresním přeboru. Své úvodní vystoupení zvládla na jedničku také plačkovská posila z Herálce, František Dobrovič. Ten dvěma góly zařídil plačkovským import bodů ze Žirovnice. Tři body pro svůj tým vystřelil i čejovský špílmachr Tomáš Marek, jenž dvěma góly popravil ambiciózní kamenickou rezervu. Do černého v tomto kole mířili i hráči pacovské juniorky, konkrétně Lukáš RybčákRudolf Doležal, kteří svými góly rozesmutnili pelhřimovského gólmana Vaverku.

 

První kolo nenabídlo gólové hody, a tak nebylo jednoduché vybrat hráče do útoku. Střelci tentokrát paběrkovali, když žádný z útočníků nedokázal rozvlnit soupeřovu síť více než jednou. Z přehršle útočníků s jedním gólem na kontě se nakonec do ideální jedenáctky kola protlačil Marek Pech z Ústrašína, který svými jedovatými střelami často zaměstnával řečického gólmana Paťhu, na kterého v závěru utkání i jednou vyzrál. Parťáka mu na hrotu dělá novorychnovský Milan Mugrauer, jenž také mohl rychnovským divákům předvést jednu gólovou oslavu. Jedenáctku hráčů tedy máme složenou, teď už nezbývá než čekat, který z nich se stane díky vašim hlasům králem uplynulého víkendu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.08.2016 10:59 do 10.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.