FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Josef Maleňák (Valašská Bystřice) - vybrat brankářský post nebylo vůbec jednoduché. V úvahu přicházel choryňský mladík Miroslav Ječmeň, jenž obdržel nejméně branek, před ním však hrála výborná obrana, a tak neměl tolik práce, či Radek Včelný z Poličné. Řada nakonec přišla na zkušeného Josefa Maleňáka, jenž odchytal kompletní sezonu v dobré formě, několikrát za sezonu zlikvidoval nařízený pokutový kop a pomohl Bystřici k solidnímu umístění v tabulce. 

 

Luboš Hadvičák (Choryně) - nejdůležitější článek choryňského mužstva. Zkušený lídr se postaral o to, že Choryně obdržela nejméně branek (16!) a umístila se na konečné druhé příčce. 

 

Pavel Bartecký (Bynina) - byninský kapitán a lídr v této sezoně nastřádal neuvěřitelných 19 branek, což je na obránce perfektní počin. 

 

Radek Capil (Poličná) - defenzivní záložník Poličné patřil mezi nejdůležitější hráče svého mužstva. Celý ročník měl konzistentní formu, vypomáhal zadní linii a dokonce vstřelil sedm branek.

 

Jiří Landa (Choryně) - ofenzivní tahoun Choryně v této sezoně opět patřil k nejlepším hráčům svého mužstva, nasázel 4 branky, ke kterým přidal dvojciferný počet asistencí. V okresním přeboru patří mezi oblíbené hráče díky duchu fair play.  

 

Adam Mynarčík (VKK B) - nejgólovější ze všech záložníků. Nastřílel úctyhodných 16 branek a umístil se na 4. místě v tabulce střelců. 

 

Jakub Měrka (Janová/Semetín) - další gólový záložník. Sezonu začal v Janové, kde byl považován za nejlepšího hráče. Po odhlášení Janové putoval do Semetína, kde pokračoval ve výborných výkonech. Jeho gólový účet se zastavil na čísle 11. 

 

Jan Šulák (Halenkov) - člen halenkovského smrtícího dua trápil nejedno mužstvo okresního přeboru. Podle trenérů patřil mezi nejlepší hráče celé soutěže, ve které nastřílel 15 branek. 

 

Jakub Vrábel (Valašská Bystřice ) - kanonýr Bystřice i letos sázel jednu branku za druhou, nakonec si na své konto připsal 15 kousků, což z něj dělá nejlepšího střelce mužstva.

 

Martin Šimák (VKK B) - zkušený forvard rezervy divizního mančaftu patřil i v této sezoně mezi nejlepší střelce okresního přeboru. Svým protivníkům vsítil 25 banánů a umístil se na druhém místě v tabulce střelců. 

 

Jakub Šrom (Semetín) - nejlepší kanonýr a tahoun Semetína. V tomto ročníku okresního přeboru nastřílel 49 branek, Semetínu vystřílel již třetí postup v řadě. 

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.