SESTAVA KOLA - 13.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016

Datum kola: 11.06.2016

0

I v 13. kole můžete v sestavě kola hlasovat pro své spoluhráče a kamarády. Hlasování probíhá do 15.6. 11:59.

 

Jan Šenkýř : Proti lídrovi tabulky ze Smiřic předvedl několik výborných zákroků a jediný kdo ho v utkání dokázal překonat byl smiřický Čížek ze značky pokutového kopu.

 

Tomáš Kozel : Jeden z nejzkuženějších článků mladé sestavy kostelecké rezervy se výraznou měrou podílel na domácím vítězství nad Lípou.

 

Petr Šnábl : Police v posledním letošním domácím utkání porazila Lokomotivu Borohrádek s přehledem 4:1. Obrana domácích působila velice kompaktně i zásluhou Petra Šnábla.

 

Martin Puraš : Ve veledůležitém záchranářském souboji Hronov Zdolal hosty ze Zdelova s čistým kontem v zádech.

 

Adam Jošt : Kostelecké rezervě se jarní část sezóny nepovedla podle představ a již několik kol před koncem věděli, že soutěž opustí. V předposledném utkání si však mladíci z Kostelce zpravili chuť a i díky výbornému výkonu Adama zdolila nepřijmenou Lípu nad Orlicí.

 

Petr Klapal : V utkání proti Lípě šla opora A-týmu pomoci svým spoluhráčům z rezervy, kteří před svými fanoušky zvítězili a Petr si připsal rozhodující branku.

 

Josef Klapkovský : Autor hattricku do sítě Borohrádku. Domácí Police v utkání zvítězila 4:1.

 

Milan Šťavik : V utkání proti Zdelovu se stal hrdinou Hronova. Ani vítězství však stále nezaručuje setrávní Hronova v soutěži o pro příští sezónu.

 

Miloš Cuberka : Ohnišov se díky vítězství nad Smiřicemi výrazně příblížil k vytoužené záchraně v soutěži. Miloš vstřelil v 81. minutě pojištující čtvrtou branku svého týmu.

 

Jan Kuchta : Nejlepší střelec soutěže opět pálil ostrými. V utkání s lídrem tabulky během 5 minut otočil nepříznivý výsledek a v dalším prúběhu utkání na jeho střeleckou potenci spoluhráči navázali a přidali další dvě branky.

 

Milan Brzokoupil : Úspěšně proměněným pokutovým kopem poslal Lípu na půdě Kostelce do vedení. Hosté však své vedení neuhájili a svému soupeři podlehli.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2016 08:59 do 15.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.