SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Je před námi hlasování o Muže kola, které vzejde z jedenáctky nominovaný hráčů. Pokud je mezi nimi váš favorit, nezapomeňte mu posílat hlasy do středy do 12:00.

V brance naší sestavy kola je Lukáš Kácal z Dívčic. Ten v úvodních minutách několika výbornými zákroky podržel svůj tým a dal tím základ k tří bodové zisku.

 

V obraně začneme znovu v Dívčicích, kde se dařilo Štěpánu Machartovi, který jedním gólem přispěl k demolici Týna. Stejně tak se gólově prosadil i Pavel Pícha z Úsilného a bezchybným výkonem v defenzivě se podílel na vysoké výhře svého týmu. Obranou trojici uzavírá Lukáš Tancer z Mokrého, který celý zápas odmakal na 100% a díky jeho bojovnosti si odvezl jeho tým cenné tři body z Lipí.

 

Stejně se dá hovořit i o jeho spoluhráči Radku Rottnerovi. Ten nevypustil jediný souboj a na hřišti se pral, jako lev. Ve středu zálohy se dařilo Ondřeji Bahledovi, který rozdával míče svým spoluhráčům a v závěru zápasu krásnou brankou pojistil těsně vedení Chrášťan. Tradičně povedený výkon předvedl Jakub Čada z Úsilného. Dvěma přesnými zásahy do sítě Dubu a velmi dobrou hrou, patřil k nejlepším hráčům v domácím dresu. Do sestavy se pak zařadil i Václav Vávra z Pištína. Ten zaujal především tím, co vše je možné nenadat. Někdy se hold nedaří a branka se i ze dvou metrů může zdát dosti malá.

 

 

V útoku pak odváděl poctivou práci Martin Koklar z Pištína a v závěru zápasu na hřišti v Žabovřeskách, vystřelil svému týmu překvapivé, leč zasloužené tři body. V dresu Dívčic byl největší hrozbou pro postupující Týn B Václav Strnad. Nejen, že dal v zápase dvě branky, ale na jednu ještě přihrál. Sestavu uzavírá Roman Lávička, který stejně, jako na podzim byl jediným střelcem Lipí do sítě Mokrého. Tentokrát, ale dvě branky nestačily na bodový zisk.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 19:52 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.