SESTAVA KOLA - 12.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Máme tady sestavu 12.kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 

Jiří Appl (Chlumec n.C.) - I přes úvodní branku, na které měl podíl, tak Jirka odchytal dobrý zápas. Díky němu vyválčil Chlumec nakonec v Žacléři dva body po penaltovém rozstřelu. 

Petr Vilímek (Valdice) – Říká se, že v moderním fotbale musí krajní obránce třicet minut útočit. To byla přesně situace Petra, který svůj výkon oslavil parádní brankou. 

Tomáš Repka (Valdice) -  Z pozice stopera řídil defenzívu domácích. Důrazná hra Tomáše a ostatních obránců dělala Jirkovi Dítěti velké problémy. 

Ladislav Komárek (Kopidlno) -Pilíř domácí obrany byl pro kalenské tvrdým oříškem, navíc svými výpady a přesnými přihrávkami podporoval své spoluhráče v záloze a útoku.

Tomáš Vondráček (Libáň) - Matador týmu Tomáš, nastoupil na poslední minuty do zápasu s Kunčicemi. Odměnou mu byla jeho premiérová branka za "A" tým, kterou si určitě zasloužil.  

 David Ježek (Dolní Kalná) - David vstřelil nádhernou branku z dobrých třiceti metrů. Tento gól znamenal vedení 2:0 a byl velice důležitý.

 Martin Valnoha (Kopidlno) - Martin nastoupil až do druhého poločasu a výrazně oživil hru svého mužstva. Vstřelil jeden gól a Kopidlno se tlačilo za vyrovnáním. 

 Tomáš Jiřička (Dolní Kalná) - Tomáš svým důrazem v prvním poločase vybojoval penaltu a sám ji proměnil. Nakonec se tento gól ukázal jako velice důležitý. 

 Adam Sítař (Libáň) - Adam si zápas s Kunčicemi opravdu užíval. Jeho čtyři vstřelené branky jsou toho jasným důkazem. 

 Roman Brzek (Kobylice) - Roman vstřelil Valdicím branku na 2:1 a vykřesal tím naději pro svůj tým na obrat v utkání. To se bohužel nepovedlo, ale i přesto Kobylice udržely čtvrtou příčku. 

 Tomáš Skála (Žacléř) - Tomáš vstřelil tři minuty před koncem gól do sítě Chlumce a zajistil tím bod pro svůj tým. 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 12:19 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku