SESTAVA KOLA - 11.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

I v 11. kole můžete v sestavě kola hlasovat pro své spoluhráče a kamarády. Hlasování probíhá do 25.5. 11:59

 

Jan Šenkýř : Brankář Ohnišova předvádí v jarní části sezóny spolehlivé výkony a i díky jemu se daří týmu, který byl mnohými před startem jara pasován jako jasně sestupující. Honza proti kvalitní Polici nad Metují několikrát podržel své spoluhráče a jeho tým si připsal další důležité body v boji o záchranu.

 

Marcel Mochan : Krajní obránce lídra tabulky podal na hřišti Zdelova jeden ze svých lepších jarních výkonů a výrazně, tak pomohl Smiřicím k jistotě setrvání v soutěži i v nadcházející sezóně.

 

Jan Weisser : Jako správný kapitán táhl svůj tým za body proti vynikajícímu celku Smiřic. Ani jeho branka však v tomto utkání na body nestačila a zdelovská loď se začíná potápět.

 

Ondřej Koza : Obrana Smiřic pracovala na horké půdě Zdelova pozorně i díky výkonu tohoto hráče.

 

Dominik Krupka : Poslední celek tabulky rezerva Kostelce posílena o několik hráčů A-týmu si s chutí zastřílel do sítě Borohrádku. Jednou z posil byl i Dominik, který ve 13. minutě zvyšoval již na 2:0.

 

Milan Šťavík : Milan na hrad! I to se mohlo ozývat po utkání Hronova s Lípou nad Orlicí. Nejen že Milan otevřel krásným lobem skóre utkání, ale v nastevení druhého poločasu vzal na sebe obrovskou zodpovědnost při exekuci pokutového kopu, který následně proměnil a udržel tak naděje Hronova na záchranu v soutěži.

 

Roman Kyral : Nestárnoucí matador se v jarní části rozhodl pomoci Ohnišovu v boji o záchranu. V utkání proti Polici nad Metují vstřelil krásnou druhou branku svého týmu.

 

Roman Svatoš : Svými brankami Roman orámoval první poločas utkání Kostelce s nedalekým Borohrádkem. 

 

Jan Rada : Na hrací plochu nastoupil až v 77. minutě i přesto stihl do konce utkání vstřelit čistý hattrick a rozhodl tak o vysokém vítězství kostelceké rezervy.

 

Petr Šimek : Mladý supertalent ze Smiřic vstřelil na půdě Zdelova obě branky svého týmu, kdy vedoucí celek tabulky zvítězil 2:1.

 

Jan Macek :  Zřejmě v nejočekávanějším utkání tohoto kola útočník Ohnišova dvěmi brankami pokořil brankáře Police nad Metují a jeho tým si připsal nad silným soupeřem veledůležité 3 body.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 12:29 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.