SESTAVA KOLA - 24.kolo Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

Boj o postup i záchranu se začíná přiostřovat, zvyšuje se nervozita a to se projevuje také ve vyjádření trenérů k výkonům hráčů i rozhodčích.  Ve hře o postup do vyšší soutěže  zůstávají stále stejná mužstva,  protože vedoucí mužstvo tabulky, drnovické béčko,  do okresního přeboru postoupit nemůže a tak  závěrečná  kola budou určitě zajímává.

 

V minulém kole jsem měl od trenérů na vybranou tři brankáře. V tomto kole výkony brankářů trenéry nezaujaly a tak jsem do branky postavil drnovického Miroslava Rašku, který přes chyby v rozehrávce na začátku druhého poločasu, v průběhu zápasu v Habrovanech, dokázal svoje mužstvo v důležitých momentech podržet a pochytal všechny šance domácího mužstva. Do tříčlenné obrany jsem zařadil Jiřího Součka z Habrovan, Richarda Trněného z Moravských Málkovic a Lukáše Kučírku z Pustiměře, který vstřelil dvě branky v důležitém utkání v Opatovicích. Svému trenérovi se líbil V Bohdalicích rychtářovský Jiří Hrad. Milan Krejčí z Kučerova vstřelil rozhodující branku v utkání s Hošticemi. Ondřej Bačovský jednu Lysovic vstřelil, na druhou přihrál a měl velký podíl na vítězství svého mužstva v Moravských Málkovicích. Dobrým výkonem i přes nedoléčené zranění, zaujal komořanský Jan Šrámek. Výborný vákon si v závěru utkání trošku pokazil svými typickými patičkami drnovický Oldřich Böhm, ale vstřelil dvě branky svého mužstva a je určitě zaslouženě v sestavě tohoto kola. Svými dlouhými autovými hody dělal problémy soupeům z Rychtářova bohdalický Jan Pacejka. Ani dvě branky Jiřího Kocourka nepomohly hoštickému mužstvu k zisku bodů v Kučerově, přesto jej trenér Vratislav Kocourek označil za nejlepšího hráče svého mužstva.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 08:24 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.