SESTAVA KOLA - 25.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

25.kolo nás překvapilo několika nečekanými výsledky a do sestavy kola se dostali hráči, kteří rozhodovali o osudech těchto zápasů. Bude jen na Vás, komu z nich dáte svůj hlas.

Jakub Krátký (Ústí n.O.) - Jakub podal v bráně Ústí výborný výkon. Hráči Nového Boru ho ani jednou nepřekonali a tak si Ústí připsalo velice cennou výhru.

 Miroslav Hendrych (Suchdol) - Miroslav kraloval své obraně na hřišti Olympie. Díky němu drželi hosté naději na dobrý výsledek. Domácí hráči měli veliký problém přes něj přejít.

 Bedřich Franc (K.Hora) - Kapitán týmu Bedřich podal vynikající výkon na stoperu, který okořenil dvěma góly  v síti Semil.

 Stanislav Komínek (Admira) - Standa podal v obraně velmi dobrý výkon a nepřešel přes něj žádný útočník Trutnova. I díky němu porazila Admira nebezpečný Trutnov.

 Jan Halama (Jablonec) - Jablonci se ve Dvoře moc nedařilo, ale Honzův výkon ocenil soupeř nominací do sestavy kola. Honzův gól na 2:1 přišel až v nastavení a Jablonci tak nezbyl čas na vyrovnání. 

 Zdeněk Pekař (N.Bor) - Až do svého vystřídání patřil Zdeněk k nejlepším hráčům na hřišti. Třikrát vyslal tvrdý projektil na bránu Ústí a třikrát to zavánělo gólem. Nekazil vůbec přihrávky.

 Filip Klapka (Olympia) – Filip opět režíroval hru svého týmu k vítězství. Rozehrával všechny standardky a přihrál na druhý uklidňující gól. 

 Radek Gorol (Živanice) - Radek se dostal podruhé za sebou do sestavy kola za svůj dobrý výkon. Radek se snažil, vymýšlel. Kdyby jeho střela z přímáku neskončila na spojnici tyče a břevna, tak by Živanice vyhrály. 

 Michal Voldán (Dvůr Králové) - Michal nastoupil po delší době v základu a trenérovi se odvděčil výborným výkonem, který umocnil i vstřelenou brankou.

 Tomáš Kabourek (Letohrad) - Tomáš se v závěru sezony dostává do vynikající formy. Tomáš si vytvářel šance jak na běžícím pásu a obránci Turnova si s ním nevěděli rady. Jeho dva góly v závěru prvního poločasu rozhodly zápas. 

 Radim Fikejz (V.Mýto) - Radim byl nejlepším hráčem v zápase s Živanicemi. Vstřelil vyrovnávací branku a několikrát v zápase měl blízko i k dalším gólům.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 11:55 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.