SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Tak už máme opět po víkendu a vy máte tak další možnost hlasovat pro ty nejlpeší hráče 14. kola. Hlasujte tak pro své oblíbence! Hlasování probíhá až do středy do 12 hodin! Hlasovat mohou úplně všichni. S nejlepším hráčem kola uděláme znovu rozhovor jako v předcházejících 2 jarních kolech. Kdo se stane z této sestavy třetím jarním vítězem?

 

 

 

 

Josef Blahout- jediný gólman kola si na své konto připsal skvělou nulu. Navíc, když soupeř měl spoustu šancí ke skórování.

Petr Maresch- přesto, že odehrál jen první polovinu zápasu snažil se být všude. Hrál jak v obraně tak i v útoku. Je to velmi běhavý hráč.

Pavel Malý- tento stoper zakládal většinu útočných akcí a pomohl svému týmu alespoň k remíze na půdě silného týmu. Hodně dobře si pokrýval své soupeře.

Václav Kučera- tento hráč se blýskl svou dobrou obranou a přispěl tak k vítězství leadera tabulky

Jan Hyrát- svými přesnými 4 zásahy ovládl celý zápas. Tento mladý 20 letý borec patří k těm nejlepším, co Všeruby ve svém kádru mají. Tento zápas byl čistě v jeho režii a pro domácí byl těžko zastavitelný. Ukázal všem co je to fotbal. Ještě můžeme připomenout, že o víkendu celkem nastřílel 7 branek, protože v sobotním zápase za A tým nastřílel hattrick. Hyrát se dělí momentálně o nejlepšího střelce této soutěže s 11 góly na kontě.

Jiří Dubský- jako kapitán týmu otevřel skóre zápasu. Jeho branka byla jedinou, ale za to vítěznou, jak později ukázal čas.

Pavel Hanzlíček st.- tento kapitán byl hlavním článkem celého týmu Hunčic. Má velký podíl na vítězství svého týmu i když se mu nepodařilo vstřelit branku. Sám některé akce vymyslel. Podal velmi dobrý výkon a celý zápas odehrál ve velkém tempu.

Jiří Riant- první úspěšný střelec Hunčic. Svým gólem otevřel skóre zápasu. Měl také velký podíl na vítězství Hunčic.

David Šindelář- tento střelec zaznamenal 2 přesné zásahy do soupeřovy branky. Dal první a zároveň poslední gól zápasu. Svým posledním gólem pomohl svému týmu alespoň k remíze 4:4.

Matěj Maštalíř- jako správný kapitán mužstva se i za nepříznivého stavu proti Všerubům snažil ještě něco s výsledkem udělat. Nabízel se hodně do šancí a zkoušel ještě něco vymyslet. Vysloužil si tak známku bojovníka.

Dušan Dudík- možná trochu smutný autor 2 jediných branek Líní. Je to velmi zkušený hráč, který nastupuje pravdielně i za A tým. Trenér ho postavil až na začátku 2. poločasu, kdy stav nebyl zrovna pro ně příznivý. Jeho příchod na hřiště oživil hru domácích a díky dvěma brankám Dudíka se jim podařilo utkání vyrovnat, ale všechno bylo marné, jelikož svůj boj prohráli o 1 branku.

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 23:39 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.