SESTAVA KOLA - 14.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

2

Kolo s pořadovým číslem 14 je u konce.

Padlo celkem 14 branek, jen v jednom utkání střelcům zvlhl prach.

Nejvíce branek - 7 - viděla početná divácká enkláva v Rapšach Aréně, naopak diváci v Buku se branky nedočkali.

Tým Horního Žďáru měl volno.

 

Sestava kola vypadá tedy následovně...

 

 

Brankář:

Za skvělý výkon v utkání v Deštné si zasloužil nominaci Václav Musil ze Spartaku Nová Ves. Nestor v bráně vychytal bod, první pro Spartak ve venkovních utkáních...

 

Obránci:

Do Sestavy kola se dostala trojice beků z jednoho utkání. Parádní fotbal s výkony jednotlivců překračující parametry "Pralesní ligy".

Karel Juráň - mladíček v dresu společenství oddílů Halámky / Hranice předvedl výkon hodný vyšší soutěže. Ač ještě dorosteneckého věku, tak si počínal jako zkušený mazák. Vzadu bezchybný, výhru favorita podpořil gólovými asistencemi.

Petr Kollmann - správný to kapitán ze stejného oddílu. Neprohrál jediný hlavičkový souboj, svými dlouhými pasy z místa stopera podporoval rychlé brejky svého celku. Má na víc, než poslední soutěž v okresu.

Jiří Kronika - levý bek SK Rapšach. Byla radost se dívat jak svým poctivým přístupem vymazal jednoho z nejrychlejších hráčů soutěže. Až na jeden prohraný osobní souboj byl vždy u míčů dříve.

 

Záloha:

V utkání Plavsko - Č. Velenice patřili k oporám svých týmů.

Pavel Přílepek - Sokol Plavsko - branku dal, byl tahounem každé akce svého týmu.

Na druhé straně, Jiří Mikl z Lokomotivy, po zranění se vrátil a jak se říká, "fotbal se nezapomíná". Naskočil zpět a byl opět nejlepším hráčem. Vstřelil vyrovnávací branku a také brankovou konstrukci.

Lásenický Petr Hejl se do fotbalu také vrátil po dlouhé zdravotní absenci. Naskočil do ostrého utkání v Buku a byl ústřední postavou Rapidu. K velké smůle se opět zranil. Doufejme, že zranění nebude vážné, to by bylo pro Rapid velké zklamání. Přejeme Petrovi brzké uzdravení a návrat do hry.

V Rapšach Aréně se hrálo velké derby. Oba hráči nominovaní do Sestavy kola, byli špílmachři - mozci - svých týmů.

Martin Šroub - SK Rapšach - neúnavně zakládal každou akci, 2 branky i vstřelil. Nebýt jeho problémům s kotníky, byl by v každém utkání Rapšachu ještě platnější.

Halámecký Michal Slavík se dostal do Sestavy kola podruhé za sebou. A to velmi zaslouženě. Jeho kanadská bilance byla opět unikátní, 2 branky vstřelil sám, na jednu excelentně přihrál svému spoluhráči. Kolik kilometrů naběhal nevíme, nemáme na měření vybavení, ale kolem 6 kilometrů to bylo 100%.

 

Útok:

Branku sice nevstřelil, byl však velmi agilní po celé utkání a to mu bude za ...roky již .... át. Řeč je o Evženovi Filipovi z AC Buk. Výborný v kabině, skvělý na place. Evžo, jen tak dále.

V utkání Lodhéřov - Majdalena byl po brankáři Hrubém nejlepším na place. Patnáctiletý !!! Roman Kupka ze Sokolu Lodhéřov porazil Majdalenu přesnými zásahy. Trefil se dokonce 2x.

 

Sestava je zde a hlasovat můžete z jedné IP adresy každou hodinu. Dejte hlas svému favoritovi...

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 12:51 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 4. 2016 18:37
Jan Pytel
Prosím, omluvte můj matematický omyl, který se stává maximálně jednou za 10 let :-)
Jelikož 2016 - 1990 je 25, a ne jsou 15, tak Romanovi bude 25 let !!! Kdybych teď předělal článek, tak je možné, že by se smazaly hlasy a to by nebylo fér...

Děkuji za pochopení a Nikol za upozornění.
25. 4. 2016 16:20
Jenom dodám že Romanu Kupkovi není 15 ale 25 let!!!