SESTAVA KOLA - 13.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Po 13. kole III. třídy skupiny A, nemůže chybět tradiční sestava kola. Ta dnešní je obzvláště ofenzivně laděna, čemuž nasvědčovaly víkendové výsledky. Pro svého favorita můžete hlasovat do středečního pravého poledne, kdy končí hlasování ve 12:00. 

V sestavě kola patří místo v sestavě čaroději ze Žabovřesk Miroslavu Mádlovi. Ten na hřišti Úsilného, podle slov svých spoluhráčů, doslova čaroval a hlavně jeho zásluhou si odvezly Žaby tři body.

V obraně se vedlo Vladimíru Šímovi z Pištína, který si pohlídal ofenzivní mánevry Bukovska a byl nebezpečný i směrem dopředu. Velmi dobře zapadl do týmu Žabovřesek i Petr Borovka. Na pozici pravého záložníka byl neúnavný a piloval lajnu, jako pilná žabovřeská vosa. Další záložník v naší sestavě je Josef Fara z Týna B, v sestavě kola podruhé za sebou.  Byl neúnavný směrem dozadu i dopředu. Vybojoval spoustu míčů, zakládal protiútoky, rval se o každý metr. Navíc svým únikem zařídil penaltu, po níž Olympie vstřelila vítězný gól.

 

Záložní formaci začneme u Petra Štumbauera z Mokrého. Střední záložník si v zápase proti Černému Dubu připsal asistence u všech tří branek svého týmu a celkově podal výborný výkon. Na hřišti Bukovska se střelecky dařilo záložníkovi Pištína Lukáši Koňaríkovi. V utkání se dvakrát zapsal do střelecké listiny a jako správný kapitán, dovedl svůj tým k důležitým třem bodům. Dalším Šímou v sestavě je tentokrát Karel Šíma z Dívčic. Ze středu zálohy posílal útočník do gólových šancí. Na své pozici odehrál povedený zápas. Posledním tvůrcem hry v sestavě kola je Daniel Brom z Týna. V derby s Chrášťany zaujal roli špílmachra a celý zápas elegantně dirigoval hru Olympie. Po přestávce vzal na sebe klíčový moment a proměněnou penaltou snížil na 1:2, čímž zavelel k obratu. Druhou penaltu sice neproměnil, narazil si o gólmana ale tak šikovně, že snadno míč dorazil do sítě.

 

V útoku si vystřílel místo Karel Jirásek z Chrášťan. V derby na půdě Týna byl pro domácí obranu největší hrozbou a dvěma góly v rychlém sledu, dostal Chrášťany do dvoubrankového trháku. Bohužel jeho dvě branky na půdě vedoucího Týna, nestačily na zisk ani jednoho bodu. Pracovitým útočníkem byl v zápase s Černým Dubem domácí Daniel Hrádek z Morkého. Ten si připsal v zápase jednu trefu, celkově desátou v tomto ročníku a pomohl k zisku tří bodů. V zápase svedl mnoho soubojů a hlavně ve vzduchu neprohrál snad ani jediný. Útok uzavře nová posila v dresu Dívčic Ondřej Kišš. Nováček, který zamířil do Dívčic z Bechyně, se hned ve svém první zápase zapsal mezi střelce. Jeho rychlost dělala hostujícím obráncům problémy, ale góly si hbitý forvard schoval zřejmě na další kolo do Žabovřesek. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 14:44 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.