SESTAVA KOLA - 15.kolo Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

Do sestavy 15. kola kutnohorského okresu se nám vešli zástupci hned devíti týmů. Pouze Sázava a Kácov mají dvojí zastoupení. Poslední kolo bylo bohaté na branky. Dohromady dokázaly týmy nastřílet 38 branek v sedmi zápasech. To děla průměr 5,4 branky na zápas a i to byl důvod proč jsme do sestavy kola zvolili útočné rozestavení 3-4-3. 

V brance našeho týmu je Ondřej Radil ze Zbýšova. Svou nominaci si vysloužil svým výkonem proti Kutné Hoře "B", kdy ve druhém poločase sice inkasoval dvě branky, ale z kvanta šancí, které měli kutnohorští, už více nepustil a díky němu dotáhli domácí zápas až do penalt. Tam Radil zklikvidoval pět pokusů. Bohužel jeho spoluhráči neproměnili ještě o jeden pokus navíc a z bonusového bodu se tak radovala Kutná Hora.

Plodný víkend na góly měli i naši obránci. Všichni se dokázali prosadit. Petr Rathauz z Malína přispěl gólem k obratu proti Sedleci, kdy v 83. minutě srovnával na 2:2. Malín pak přidal ještě jednu branku a nakonec vyhrál 3:2. Chotusický Luboš Fedorovič se dokázal prosadit proti Malešovu. Jeho gól znamenal vedení 1:0. A když pak Chotusice dokázaly vyhrát 3:2pp mohl se radovat nejen ze vstřelené branky, ale i z bodu navíc. Nejlepším obráncem tohoto kola byl ovšem Roman Krajíček. Sám dokázal vstřelit dvě branky. Bohužel pro Tupadly přišli jeho branky až v závěru utkání a třígolové manko z prvního poločasu už Krajíček se svými spoluhráči dohnat nedokázal. Za svůj výkon si on sám ovšem vysloužil nominaci do sestavy kola.

Čtyřčlennou zálohu tvoří i jeden útočník. Jedná se o Jiřího Knotka ze Sázavy. Hráč Kavalieru dokázal vsítit dva góly a přispěl tak k demolici hlízovské obrany. Dva členy má v záložní řadě Kácov. Artur Pana přispěl k výhře týmu jedním gólem a Vojtěch Štorch dvěma. Oba se tak výrazně podepsali pod další bodový zisk Kácova na jaře. Ze tří jarních zápasů dokázalo kácovské "béčko" bodovat ve všech utkání s celkovým počtem sedmi bodů. Posledním do party záložníků je sázavský Lukáš Konopiský. Podobně jako jeho kolega Jiří Knotek dokázal skórovat proti Hlízovu. Jeho gól znamenal zlomení jakéhokoliv odporu hostů neboť zvyšoval na 3:0, což byl zlomový gól v utkání. 

Útočné trio dokázalo nastřílet v tomhle kole dohromady 8 branek. I když Davidu Klečákovi z Malešova byl připsán oficiálně pouze jeden gól, pod druhou brankou Malešova v zápase s Chotusicemi má znatelný rukopis. Jeho góly znamenaly pro Malešov zisk jednoho bodu. Dalibor Cimr začínal 14. kolo pouze na lavičce náhradníků. V posledním kole už trenér Votava postavil sedleckého střelce do základu a minimálně gólově se mu tento tah vypaltil. Cimr vstřelil dva góly. Bohužel ho již nikdo ze spoluhráčů nenapodobil a díky špátnému závěru utkání prohráli na půde Malína 2:3. Nejlepším hráčem Zbraslavic v posledním kole je jednoznačně René Mičke. Při absenci Čálka a Šindeláře na sebe vzal zodpovědnost za střílení branek a vedlo se mu náramně. Při výhře 4:1 byl autorem všech čtyř gólů a pomohl Zbraslavicím ke třem bodům.

Kdo bude vítězem se dozvíte ve čtvrtek 7.4., kdy si budete moct přečíst rozhovor s hráčem kola. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.