SESTAVA KOLA - 17.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 20.03.2016

0

Je za námi sedm z osmi zápasů úvodního kola jarní části nejvyšší krajské soutěže Ondrášovka KP. Duel mezi Rudolfovem a Sedlicí se odehraje na velikonoční pondělí. Ze zbylých zápasů jsme vybrali sestavu kola, ve které jako vždy figuruje jedenáct hráčů. 

Místo v bráně si pro sedmnácté kolo zasloužil gólman Plané nad Lužnicí Bohumil Brandštýl, jenž byl hlavní oporou svého týmu proti vedoucím Katovicím. Sice jeden inkasovaný gól znamená prohru, avšak jeho výkon byl excelentní.

V obranné řadě najdeme dvojici hráčů z Oseku, kteří se podíleli na demolici Dačic v poměru 4:0. Defenzivu doplňuje Dominik Heller, jenž sice nedokázal zamezit prohře v derby s Jankovem, ale do sestavy kola patří po zásluze. 

V záložní řadě najdeme povětšinou velmi ofenzivní hráče. Denis Fichtner se do základní sestvavy Veselí podíval po dlouhé době, důvodem bylo dlouhodobé zranění. Na hřišti byl ale velmi aktivní a jednoznačně nejnebezpečnější hráč Lokotky. Michal Repa potvrdil, že patří k nejlepším záložníkům v krajském přeboru. Karel Polišenský vstřelil důležitý gól proti Želči a zachránil tak pro svou Soběslav alespoň jeden bod. V derby Olešníku s Jankovem byl hodně vidět Milan Boček, který jeden gól dal a na druhý přihrál. 

V útoku je tentokrát trojice Sokolt - Uher - Zoubek. Michal Sokolt je i v necelých 43 letech obávaným kanonýrem a jeho neúnavný styl hry dělá obranám problémy. Favorizované Soběslavi vstřelil jedinou branku a zasloužil se tak velkým dílem o bod. Vladimír Uher je jediným střelcem hattricku tento víkend. Jeho důraz a střeleckou potenci odnesly Dačice. Posledním je David Zoubek, který se zatkvěl úžasným sólem a následnou brankou. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.03.2016 12:00 do 23.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.