SESTAVA KOLA - 17.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 19.03.2016

0

Máme za sebou druhé jarní kolo a zatím je vyložené překvapení nouze. Favorizované týmy povětšinou vyhrávají a tabulka se nám pomalounku začíná rozdělovat. Do sestavy kola se nám nevybíralo lehce, protože nabídka kvalitních výkonů byla veliká. Tak si snad vyberete svého favorita a pošlete mu svůj hlas.

 

Jakub Krátký (Ústí n.Orlicí) - Jakub podal v bráně spolehlivý výkon. V druhém poločase chytil jasnou loženku soupeře. A v penaltovém rozstřelu zazářil a dvě penalty chytil.
Štěpán Zahálka (Admira) - Tvůrce hry Admiry podal vynikající výkon a byl u všeho podstatného, co se na hřišti událo.
Martin Kruliš (Dvůr Králové) - Spolehlivý veterán Dvora. V poslední minutě fantasticky hlavou, i za cenu zranění o tyč, vyrazil ze šibenice přímý kop Vaňouse. Zabránil tak jistému gólu.
Jan Brett (Semily) - Měl nesmírně těžkou úlohu. Uhlídat nebezpečné hroty Olympie Jukla a Očovana. Podal vynikající výkon a i díky němu dostaly Semily gól pouze z penalty.
Jiří Růžička (Suchdol) - Už to vypadalo, že si Admira vezme všechny tři body, když se Jirka trefil a poslal zápas do penalt, které jeho tým vyhrál. Má tak veliký podíl na dvou získaných bodech.
Ondřej Ujec (Živanice) - Jeden gól dal a měl i další šance ke skórování. Ondra podal dobrý výkon.
Roman Mach (Nový Bor) - Roman podal na krajním beku vynikající výkon a užíval si vysoké výhry nad Litolí.
Vladimír Marks (Trutnov) - Kapitán, hrající ve středu pole, předvedl své zkušenosti, vyhrál spoustu osobních soubojů a byl tahounem na cestě za domácím vítězstvím v 17. divizním kole. Vstřelil velice důležitou druhou branku.  
Radek Šesták (Kutná Hora) - Radek podal velice spolehlivý výkon a jeho vstřelená branka znamenala pro Kutnou Horu tříbodový zisk.
Jiří Štěpán (Letohrad) - Jirka otevřel skóre zápasu s Jaroměří a dle fundovaného příznivce klubu, byl nejlepším hráčem na hřišti.
Lukáš Mach (Vysoké Mýto) - Lukáš se celý zápas snažil něco udělat, aby jeho tým neodjel z Kutné Hory s prázdnou. Párkrát měl ke gólu neskutečně blízko, ale v tomto zápase mu vstřelit branku nebylo přáno.


 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.03.2016 12:00 do 23.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.