SESTAVA KOLA - 16.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 12.03.2016

0

Máme za sebou první jarní kolo. S výjimkou zápasu Vysoké Mýto - Semily, se kolo odehrálo kompletně. Do sestavy kola nám nominovali hráče i soupeři, což se cení. Hlasujte o hráče prvního jarního kola, ať vyhraje Váš favorit.

 

Adam Malík (Suchdol) - Tento mladý gólman se vůbec nezalekl svého prvního divizního startu a podal obdivuhodný výkon proti vynikajícímu Jablonci. I díky němu vyhrál Suchdol a navíc s nulou!
Jiří Poděbradský (Olympia HK) - Jirka dirigoval zezadu hru Olympie a byl naprostou jistotou a to nejen v defenzívě, ale i v ofenzívě.
Josef Strnad (Ústí) - Na místě stopera odvedl vynikající výkon. Bohužel se v závěru zápasu zranil a zlomená kůstka v kotníku ho na hřiště nepustí minimálně dva měsíce. Tímto přejeme Josefovi brzké uzdravení.
František Fejk (Dvůr Králové) - Levá strana byla jeho. Zařídil penaltu, nahrál na gól a byl nejvýraznější osobností svého mužstva.
Miroslav Štemberk (Jablonec) - Miroslav se snažil, co mu síly stačily. Jeho přesné přihrávky volaly po gólu. I když jeho tým nakonec prohrál i tak ho jeho výkon vynesl do sestavy kola.
Petr Mikolanda (Admira) - Nová posila Admiry z Viktorie Žižkov přinesla do hry Admiry potřebný klid. Navíc Petr vstřelil první gól svého týmu a na druhý nahrál. Petr v zápase výtečně prodal své ligové zkušenosti.
Jan Broschinský (Nový Bor) - Honza neúnavně jezdil ve středu zálohy a celý zápas se snažil něco udělat s jednogólovým mankem svého týmu. Podal vynikající výkon.
Josef Janecký (Živanice) - Josef vstřelil jedinou branku svého týmu a tím pádem i vítěznou. Navíc byl neustálou hrozbou pro obranu Nového Boru.
Martin Kejzlar (Trutnov) - Po celé utkání sváděl souboje s důraznou obranou Litole a ještě stihl na druhé straně vypomáhat trutnovské obraně při standardkách domácích. Byl hodně vidět, po faulu na něj se pískal pokutový kop, hosté ho ale neproměnili. Martin ale nakonec po centru do vápna utkání hlavou rozhodl.
Vladimír Maxa (Kutná Hora) - Vladimíra za jeho výkon pochválil i soupeř. Kutná Hora v Jaroměři vyválčila tři body, ale vůbec to neměla jednoduché.
Tomáš Kabourek (Letohrad) - Kdyby Tomáš proměnil všechny své šance, které měl v zápase s Dvorem Králové, tak by byl absolutní hvězdou kola. Jenomže jak se s lehkostí do šancí dostával, tak je i s lehkostí zahazoval. Ale přesto do sestavy kola patří.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.03.2016 12:00 do 16.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.