SESTAVA PODZIMU - Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 27.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Jiří Pšenička – Svými skvělými výkony pomohl Rohovládově Bělé ke skvělému druhému místu. Nutno podotknout, že neodchytal všechny zápasy z toho důvodu, že se pravidelně střídá s gólmanem Zavřelem.

 

Petr Macháček – Obránce Prosečského klubu se na podzim prezentoval výbornými výkony, díky kterým se stal i hráčem kola.

 

Michal Ráliš – Sezemický stoper si po celou dobu podzimní části držel své výkony na velice dobré úrovni a svému týmu tak pomohl více než dost.

 

Martin Meduna – Hned několikrát se dokázal dostat do sestavy kola, kterou bohužel nedokázal ani jednou vyhrát. To však jeho podzimní výkony nijak nesnižuje a za ně mu místo v sestavě podzimu právem náleží.

 

Lukáš Klapal – První z Dobříkovských hráčů v nominaci, který týmu pomohl jak deseti góly, tak i velice zodpovědnou hrou dozadu.

 

Jan Vácha – Asi nejdůležitější hráč Stolan, který však musel pár zápasů vynechat z důvodu červené karty, která mu byla v průběhu podzimu udělena. Svými výkony však Stolany tlačil hodně nahoru a je bezpochyby jejich nejlepším hráčem.

 

Jaroslav Marek – V první polovině letošní sezóny předváděl skvělé výkony, které se opakovaly snad každý zápas. Proseči pomohl nejen góly, ale i přesnými přihrávkami, kterými své spoluhráče neustále zásoboval a dokázal pro ně vytvořit nespočet skvělých šancí.

 

Michal Jiráský – Jeho hlavním zaměřením je futsal a fotbal má spíše jako „doplňkový sport“, který však zvládá na jedničku a dokazoval to v průběhu celé podzimní části, když dokázal vstřelit hned dvanáct branek.

 

Zdeněk Ševčík – Druhý hráč Dobříkova, který se do nominace dostal a rozhodně v ní chybět nemohl. Zdeněk Ševčík se s třinácti góly stal nejlepším střelcem podzimu a pomohl tak Dobříkovu k prvnímu místu.

Nestřílí však jen góly, ale také umí brankové příležitosti skvěle připravit, což nám v minulých měsících také dokazoval.

 

Lukáš Rydval – Třetí a poslední z Dobříkovských hráčů v nominaci, který je s dvanácti góly na děleném druhém místě v tabulce střelců, čímž lídrovi tabulky výrazně dopomohl k jeho postavení.

 

Martin Starý – Nejen deseti góly pomohl Bělé ke skvělému druhému místu, ale i svou týmovou hrou, díky které dokázal připravovat šance i pro spoluhráče, svému týmu pomohl.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.