SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 26.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Už je to skoro měsíc, co na Mladoboleslavsku skončila soutěž III.třídy. 

Za 11 kol se událo mnoho zajímavých výsledků a mnoho hráčů se předvedlo zajímavými výkony. Na našem portále teď je, aby vybral jedenáctku nejlepších, kteří budou bojovat v sestavě podzimu. Podpořte tedy svého favorita a hlasujte pro něj až do konce ledna!

 

Jaroslav Stejskal (Jizeran Doubrava) - Gólman lídra soutěže, který sice odchytal pouze 6 zápasů, ovšem za celkových 540 odchytaných minut inkasoval pouze tři branky, což činí průměr jedné branky na dva zápasy! Dobrým organizováním a povedenými zákroky si tak vysloužil nominaci v sestavě podzimní části.

 

Daniel Šimíček (Jizeran Doubrava) - Stoper lídra soutěže, který pravidelně řídil celou obranu a pod jeho taktovkou Doubrava inkasovala pouze 7 branek za 11 utkání, což činí průměr méně než jednu branku na utkání. I díky tomu se Doubrava přes zimní pauzu pyšní osmibodovým náskokem na druhé Kosmonosy.

 

Martin Krupica (Sokol Březno) - Další stabilní obránce svého mužstva. Z pozice kapitána řídí obrannou hru posíleného Března a na tabulce je to znát. Po minulé nevydařené sezoně se nyní Březno nachází na třetí příčce tabulky s pouhými 16 obdrženými brankami. Tímto počtem se jeho obrana řadí na druhou příčku tabulky.

 

Martin Smetana (Klášter nad Jizerou) - Zkušený obránce Kláštera, který ještě minulou sezonu kopal okresní přebor za rezervu Hradiště, se stará nejen o defenzivu svého mužstva, ale je také tradičním exekutorem penalt. V této sezoně hned tři proměnil a i on se tak zasloužil o to, že jeho celek má náskok sedmi bodů na sestupovou příčku.

 

Michal Šťastný (TJ Sokol Řepov) - Krajní záložník celku z Řepova podával po celý podzim dobré výkony a několikrát se také objevil v sestavě kola. Svou aktivitou a rychlostí zatápěl nejedné obraně a proto se také objevuje v sestavě podzimu. 

 

Josef Nedošetko (Jizeran Doubrava) - Mladý záložník, který prožil velkou část své kariéry v Mladé Boleslavi, po celý podzim dokazoval svoje kvality. Stal se se 13 góly nejlepším střelcem Doubravy a překonal tak průměr jedné branky na zápas.

 

Václav Rambousek (TJ Sokol Řepov) - Další z hráčů, který startoval svoji kariéru v Mladé Boleslavi a přes Dlouhou Lhotu se dostal až do Řepova. Po celý podzim byl základním stavebním kamenem svého týmu a také spolehlivým exekutorem penaltových kopů. Se sedmi brankami se stal nejlepším střelcem svého mužstva a od nás si tak zasloužil nominaci do sestavy podzimu.

 

Martin Pálka (Jizeran Doubrava) - Rychlonohý záložník Doubravy se dokázal na podzim čtyřikrát prosadit a svou aktivitou dělal problémy nejednomu soupeři. Uzavírá tím tak záložní řadu, která se skládá pouze z hráčů Doubravy a Řepova.

 

Lukáš Došlý (SK Kosmonosy B) - Kanonýr nováčka z Kosmonos, který se ještě minulou sezonu velkou měrou zasoužil o postup tamnějšího áčka do krajských soutěží. Svoji kvalitu prokazuje i ve III. třídě, kde se dokázal prosadit hned třináckrát a i díky němu tak rezerva Kosmonos drží druhou příčku.

 

Stanislav Nedvěd (SK Jivina) - Mladý útočník z Jiviny, jehož domovským klubem je Bakov, nabral na podzim famózní formu. I přesto, že se jeho týmu moc nedařilo a získal pouze 10 bodů, tak Stanislavovi se podařilo vstřelit 16 branek z celkových 26, což znamená, že se postaral o většinu branek svého celku!

 

Patrik Špringer (Sokol Nová Ves) - Šutér, který taktéž patří Bakovu, hostuje v této sezoně v celku nováčka z Nové Vsi. Patrik na sebe od úvodu soutěže vzal roli kanonýra a tu také potvrzoval po celý podzim. Nakonec se jeho gólový účet zastavil na čísle 13 a velkou měrou se tak podílel na to, že se Nová Ves pohybuje v klidných vodách prostředku tabulky.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.