SESTAVA PODZIMU - Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Podzimní část soutěžního ročníku 2015/2016 je již za námi. Suverénně v ní zvítězil celek Semetína, jenž ze 12 zápasů ztratil jen dva body, nutno podotknout že z pozice nováčka soutěže. Na druhém místě se umístil cílevědomý Tatran Halenkov, který se také může pyšnit druhým nejlepším útokem v celém Okresním přeboru. Další pozice v tabulce jsou ohromně vyrovnané, třetí Choryni a sedmou Horní Bečvu dělí pouze tři body, i to ukazuje, jak vyrovnaný podzim Okresní přebor nabídl. Na opačném pólu tabulky se nachází Janová, které se nedaří ani po sestupu z 1.B třídy, na předposlední Střítež ztrácí dva body.

 

Okresní přebor nabídl plno zajímavých zápasů, přestřelek i individuálních výkonů. Fotbalový portál www.fotbalunas.cz vybral do ideální jedenáctky podzimu těchto jedenáct hráčů:

 

Radek Včelný (Poličná) – Jakub Tydlačka (Halenkov), Pavel Bartecký (Bynina), Pavel Roman (Horní Bečva), Luboš Hadvičák (Choryně) – Jaroslav Burda (Lhotka nad Bečvou), Adam Mynarčík (VKK B), Lukáš Karafiát (Valašská Bystřice) – Jan Šulák (Halenkov), Martin Šimák (VKK B), Jakub Šrom (Semetín)

 

Brankář

Poličná se může pochlubit druhou nejlepší obranou v soutěži. Velký podíl na tom má i brankář RADEK VČELNÝ, který sice nastoupil jen do 10 zápasů ze 13, přesto byl na hřišti vždy velkou oporou svého mužstva. Velkým konkurentem bude v této sezoně pro Včelného choryňský Miroslav Ječmeň, který však má před sebou velice pevnou obranu, a tak občas nemívá tolik práce, jako právě ochránce svatyně Poličné. Trenér Poličné Marek Vala se na adresu svého svěřence vyjádřil takto: I když nám chyběl ze startu sezony pro ČK z 1. zápasu a následnou dovolenou (a Laďa Plandor či později Štěpán Šedý nám neskutečně pomohli), tak je to právě on, který dopomohl hlavní měrou k onomu číslu pouze 13 obdržených branek za podzim. Jeho schopnost zdirigovat si obranu a díky dobré kopací technice a čtení hry, být jakýmsi liberem je na úrovní OP neskutečná. Narozdíl od gólmana Choryně má "Včelka" obrovskou zásluhu na výše uvedeném čísle, jelikož my se poněkud více zapomínáme vepředu a jak beci, tak i stopeři umí vyjet ven. Nebýt jeho výkonů, tak min. zápasy s Janovou, Hrozenkovem, Byninou, Lužnou či Semetínem dopadly hodně jinak.“

 

Obrana

Obrana Halenkovu patří v této sezoně mezi nejlepší v celé soutěži. Svými výkony, ale také góly mu pomáhá obránce JAKUB TYDLAČKA, jenž na podzim k poctivému bránění přidal také slušné tři branky. „Jakub je v obraně velmi spolehlivý a v útoku velice platný při standardních situacích. Vždy se snaží vyhecovat kabinu k co nejlepším výkonům. Do každého souboje o míč jde naplno“ – to jsou slova spoluhráče Karla Tomana.

 

 

Dalším zadákem do party je člen Byniny PAVEL BARTECKÝ. Obránce se zkušenostmi z divizního Valašského Meziříčí prokazoval své umění celý podzim. Táhl obranu a dokonce se stal nejlepším střelcem celého mužstva, většinu ze svých 11 gólů dal z rohů nebo standardních situací. „Pavel je tahoun našeho mužstva. Držel obranu, dával důležité góly zejména z trestňáků, jednoznačně do sestavy podzimu patří“, prohlásil manažer byninského celku David Kelnar.

 

Horní Bečva se sice nachází až na 7. místě v tabulce, přesto její obrana patří mezi ty nejlepší, za 13 utkání totiž inkasovala pouze dvacetkrát. Pevným článkem defenzívy je kapitán PAVEL ROMAN, který odehrál všechny zápasy a díky svým zodpovědným výkonům si vysloužil naší nominaci. Trenér Karel Mičkal o kapitánu Horní Bečvy prohlásil: „Pavel je náš kapitán, odehrál všechny zápasy, je velice poctivý a zodpovědný co se týče defenzivy, je náš nejdůležitější hráč.“

 

Obranou čtveřici doplňuje zadák Choryně LUBOŠ HADVIČÁK. Choryně má v průběhu této sezony nejlepší obranu, inkasovala pouze desetkrát, a právě Hadvičák má na tomto úspěchu velký vliv. Nejenže je nekompromisní v obraně, ale také díky své minulosti na pozici útočníka umí podpořit útok a dávat góly. Tuto sezonu má zatím na svém kontě tři přesné zásahy.

 

Záloha

Prvním pánem na holení v záložní řadě je JAROSLAV BURDA. Dvaačtyřicetiletý záložník Lhotky vyniká, i když se jeho celku příliš nedaří. Svými výkony a brankami pomáhá k záchraně svého mužstva v okresním přeboru. „Je neuvěřitelné, jak ve svém věku dokáže hrát na takové úrovni a ještě dávat tolik branek, klobouček“, takto chválí svého spoluhráče brankář Lukáš Gerla. Zkušený středopolař má na svém kontě zatím 6 branek.

 

 

Rezerva Karlovic se zatím nachází až na 8. místě tabulky, přesto v jejím středu vyčnívá mladý záložník ADAM MYNARČÍK. Teprve dvacetiletý hráč vstřelil již 11 branek, což je na záložníka skvělá bilance. Díky tomuto počinu se zatím nachází na průběžné třetí příčce tabulky střelců.

 

 

Záložní trojici uzavírá kapitán Valašské Bystřice LUKÁŠ KARAFIÁT. Zkušený defenzivní záložník nebo také stoper předváděl celý podzim povedené výkony a jako správný kapitán řídil své mužstvo. Navrch přidal také tři branky zejména z pokutových kopů, a tak nemůže v naší sestavě chybět. Brankář Valašské Bystřice Josef Maleňák ohodnotil svého spoluhráče těmito slovy: „Lukáš je náš kapitán, celý podzim hrál stabilně výborně. Skvěle hecuje a motivuje celé mužstvo.“

 

Útok

Útočnou trojici otevírá forvard Halenkova JAN ŠULÁK. Teprve dvacetiletý útočník prožil nadmíru vyvedený podzim, ve kterém nastřádal úctyhodných 11 branek, díky čemuž se zatím nachází na průběžné 4. příčce tabulky střelců. Brankář Halenkova Karel Toman má pro svého spoluhráče jen slova chvály: „Honza je sice pořád mladý hráč, ale jeho zkušenosti z Olomouce, Jablonce a Hlučína jsou znát. Je velmi dobrý po technické stránce, na podzim vstřelil krásných 11 branek.“

 

Druhý útočník, který si vysloužil naší nominaci do ideální sestavy podzimu je MARTIN ŠIMÁK. Dvaatřicetiletý kanonýr rezervy VKK vstřelil v průběhu podzimní části výborných 14 branek, což dělá více než jeden vstřelený gól na zápas. Šimák je zatím na druhém místě v tabulce střelců.

 

 

Jméno třetího útočníka naší sestavy podzimu začíná také na Š. Je jím sniper Semetína JAKUB ŠROM. Postrach obran protivníků sází jednu branku za druhou, v této sezoně jich má na svém kontě 21 a rozhodně to není konečné číslo. „Šrom je jednoznačně nejlepší hráč i střelec okresu, vstřelil už 21 gólů“, říká představitel semetínského klubu Zdeněk Knebl. Hráč, o kterého má dlouhodobě zájem divizní Vsetín, uzavírá naší ideální jedenáctku. 

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.