SESTAVA KOLA - 13.kolo Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

Bez ohledu na to, že poslední kolo podzimu pro Okresní přebor Děčín nebylo kompletně odehráno (odložený zápas v Lipové), objevuje se na našem webu jedenáctka nejlepších hráčů 13. kola. V ní mají jen 3 kluby po 2 zástupcích, u ostatních se síly rovnoměrně rozložily. Nejvýraznějšími kluby sestavy kola jsou tedy Mikulášovice v čele s neprůstřelným Jaromírem Tesařem a talentovaným záložníkem Filipem Křehkým, Jiříkov s flexibilním Romanem Häuslerem a příkladným kapitánem Davidem Šolcem nebo kádr Březin, v němž nejvíce upoutal svým povedeným projektilem Vít Endlicher společně s Jakubem Hlouškem. Je příjemné, že naše sestava nemá znovu přímého favorita a tím pádem je hlasování otevřené. V poslední řadě bychom chtěli popřát všem oddílům této soutěže, ať naberou co možná nejvíce nových sil a řádně se zregenerují do jarních bojů! Užijte si poslední hlasování, jelikož tím tak můžete svého favorita dostat do nominace o "Hráče podzimu"!

Jaromír Tesař (brankář FK Mikulášovice)

Na první pohled byste neřekli, že je to brankář, ale to, co je schopný předvést na brankové čáře. Tomu přestává rozum stát. Těchlovičtí fotbalisté museli mít z něj nervy na dranc. 

 

Martin Fiala (obránce TJ Slovan Jiřetín)

Stabilní člen jiřetínské defenzivy, který nejenom skvěle vyplňuje díry v obraně, ale také má i smysl pro rozehrávku.

 

Roman Häusler (obránce TJ Spartak Jiříkov)

Žádný post mu není cizí. V utkání proti Dolním Habarticím začal na pozici stopera, poté se pohyboval v soupeřově velkém vápně a střílel branky.

 

Vít Endlicher (obránce SK Březiny)

I když se někomu může zdát, že jedna branka je málo na nominaci, tak v tomto případě šlo o branku, která toto tvrzení radikálně popírá. Opravdu skvostná rána!

 

David Šolc (záložník TJ Spartak Jiříkov)

Nemusíte mít zrovna čtyřicítku na krku, aby jste mohli úspěšně vést svůj tým k úspěchu. Své vůdcovské vlastnosti David Šolc znovu potvrdil výborným výkonem a rozdílovou brankou. 

 

Jakub Hloušek (záložník SK Březiny)

Pokud zaberete místo podobnému fotbalistovi, jakým je Daniel Šindelář, dáváte jasně najevo, že jste předvedli opravdu mimořádný výkon. Což se povedlo Jakubovi Hlouškovi v utkání proti Starému Šachovu.

 

Filip Křehký (záložník FK Mikulášovice)

Nadějný talentovaný fotbalista se stal zážehovou jiskrou pro mikulášovický brankostroj proti nešťastným Těchlovicím.

 

Petr Adamec (záložník TJ Jiskra Staré Křečany)

Ani černá kaňka v podobě druhé žluté karty mu nesebrala ze skvělého výkonu tolik, aby nebyl nominován vlastním kapitánem na hráče utkání.

 

Petr Horvát (útočník TJ Dolní Habartice)

Petr Horvát by se dal charakterizovat v Jiříkově jako jediný světlý element habartického mužstva. Sváděl nespočet soubojů s domácími obránci, přihrál na gól a sám i vstřelil branku. 

 

Miloslav Šindelář (útočník TJ Spartak Boletice)

Boletický univerzál znovu potvrdil, že je mu opravdu jedno, kde nastoupí. Sice se ze své otevírací branky moc dlouho neradoval, ale i tak se jeho počin nedá zpochybnit.  

 

Tomáš Novák (útočník Krásná Lípa) 

O krásnolipské zmrtvýchvstání se v poslední době stará i ostřílený kanonýr Tomáš Novák, jenž si na valkeřickém tankodromu vystřelil dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.