SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Poslední kolo podzimu v Okresním přeboru je za námi a tento víkend padlo v průměru skoro 5,5 gólů na zápas. Odpovídá tomu také rozestavění, které je poněkud útočnější. Nyní se pojďme podívat na tabulku. Na čele jsou stále Slavonice, které nedali poslední Dešné šanci a nadělili jí sedm branek. Na druhé příčce se stále drží Studená, která doma přehrála Starou Hlínu a v patách jí jsou Novosedly se stejným počtem bodů. Klidný střed tabulky si drží Strmilov, Staňkov a Stráž nad Nežárkou. Pomalu se nám začínají rýsovat týmy, kterých se bude týkat boj o sestup. Nejvíce namočená je jednoznačně Dešná, která ztrácí na předposlední Popelín 7 bodů a dostávají nejvíce gólů. S Popelínem se zatím týkají záchranářské boje také rezerv Suchdola a Kardašovy Řečice, který se ale v poslední době výsledkově zvedl a bude zajímavé sledovat, jak si dál povede. Příští týden nás čeká ještě jedno kolo, jelikož se bude předehrávat jarní část soutěže!

Nyní si pojďme představit sestavu kola. Svatyni bude strážit gólman Michal Malý, který udržel v zápase s Hobzí čisté konto a udržuje si stabilní formu.

V obraně se představí Radim Plucar z Klikova, který v poslední minutě zachránil remízu v bláznivém zápase s Číměří. Vedle něj Zdeněk Březina z Číměře a obrannou trojici uzavírá Filip Rácik ze Suchdola, který přispěl brankou k debaklu Staňkova.

V záloze se uprostřed představí již tradiční články sestavy Roman Poborský z Novosedel, který si v zápase s Hobzí připsal hattrick a drží se jako druhý nejlepší střelec okresního přeboru a Petr Adamec ze Studené, který si drží celý podzim skvělou formu a táhne své mužstvo. Na stranách pak dvougólový Lukáš Janák ze Strmilova, který zachránil alespoň domácím remízu s Popelínem a Michal Březina ze Suchdola, ten nastoupil do zápasu až ve druhé půli, což mu ale nebránilo v tom trefit se čtyřikrát a přispět tak k vysoké výhře domácích.

Útočný trojzubec tvoří Tomáš Koudelka ze Stráže, který zařídil důležité tři body s Kardašovou Řečicí, následuje Martin Bodlák ze Slavonic, který se blýskl dvěma góly a dotahuje se na čelo nejlepších střelců a posledním forvardem je Kristián Tolkner z Popelína, který zachránil hodně cenou remízu ve Strmilově. Pro své kandidáty můžete hlasovat až do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.