SESTAVA KOLA - 13.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Sestava 13.kola se nám pěkně vyladila a máme zde i favorita. Měl by jím být čtyřgólový Tomáš Hanuš z Nepolis a konkurovat mu může jeho spoluhráč třígólový Lukáš Pánek. Jak dopadne hlasování o hráče kola, záleží stejně pouze na Vás. A jak to dopadne, se dozvíme už ve středu po poledni.

Martin Šafařík (Lužec) - Martin zlikvidoval minimálně tři jasné šance hráčů Myštěvse a i díky němu uhrál Lužec v Myštěvsi bezbrankovou remízu.
Jiří Miške (Klamoš) - Klamoš dostala v Nepolisech deset gólů. Ale Jirku vyzvedl soupeř jako nejlepšího hráče hostů a to se cení.
Lukáš Pánek (Nepolisy) - Lukáš se podílelel na demolici Klamoše třemi brankami. To mluví za vše.
Pavel Pilař (Převýšov) - Pavel je v podstatě hrajícím trenérem. V zápase s Červěněvsí prokázal své zkušenosti a dovedl svůj tým k remíze.
Martin Klepl (Lužec) - Martin měl nelehký úkol, zadržet nejnebezpečnějšího hráče Myštěvse Martiniče. To se mu, až na jednu výjimku, podařilo a Olega úplně vymazal ze hřiště.
Jiří Svoboda (Myštěves) - Jirka podal v zápase s Lužcem výborný výkon. Snažil se něco vymyslet, ale ani on gól nevstřelil.
Jaroslav Soumar (Hlušice) - Jarda se podílel na porážce Kobylic dvěma góly a navíc podal výborný výkon.
Adam Valenta (Myštěves) - Adam na záloze jezdil celý zápas nahoru, dolů. Hodně chtěl, aby jeho tým vyhrál. Ani on na bezbrankové remíze nic nezměnil.
Dominik Wojcik (Červeněves) - Nejlepší hráč hostí v remízovém zápase v Převýšově. Vstřelil první branku svého týmu.
Radek Hrubeš (Hlušice) - Radek si užíval zápas s Kobylicemi. Vstřelil první branku svého týmu a celý zápas dělal obraně Kobylic veliké problémy.
Tomáš Hanuš (Nepolisy) - Tomáš nastoupil do utkání až v jeho průběhu. Přesto stihl do sítě Klamoše nastřílet čtyři góly. Tomáš v dosavadním průběhu podzimu už nastřílel 14 gólů a vyhoupl do čela tabulky střelců.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.