SESTAVA KOLA - 13.kolo Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Ve třináctém kole se sedmi fotbalových hřištích účastníků okresního přeboru děly věci. Lukavice poprvé v sezoně padla, když pokazila penaltový rozstřel proti Petrovicím. Přepychy nadělily Rokytnici desítku a ve šlágru kola přetlačil oživený Baník Kosteleckou Lhotou výrazným rozdílem pěti ku jedné. Do sestavy kola se vešli především střelci branek. Zazářil hlavně přepyšský Martin Tomín se čtyřmi góly nebo vamberecký Michal Šrom, který se trefil třikrát. 

Lukáš Kasper se podílel na vysoké výhře Javornice s Meziříčím čistým kontem. Přestože byl jeho celek lepší, v utkání musel řešit několik nepříjemných situací, ve kterých obstál.

 

 

Obraně kraloval vedle Lukáše Kaspera také Daniel Suk, který kromě dobré práce v obranných řadách přidal v 66. minutě třetí branku svého týmu.

 

 

Na duel se Slatinou bude mít ty nejlepší vzpomínky obránce Jiří Burda, který k vítězství přispěl dvěma přesnými zásahy z 23. a 47. minuty.

 

 

Střelecké hody rodilých obranářů podtrhl gólem v zápase s Petrovicemi Petr Stříteský. Svou trefou z poslední minuty navíc zachránil pro Lukavici bod, i když v následných penaltách prohrála.

 

 

Skvělou formu ze závěru podzimu potvrdil javornický Martin Šrefl, který se po úspěšném gólovém představení z minulého kola znovu dvakrát trefil. Tentokrát to bylo do sítě Českého Meziříčí a znamenalo navýšení vedení na dva, respektive čtyři nula.

 

 

Dvěma góly se blýskl také Lukáš Macháček. Proti Častolovicím rozvlnil síť nejprve v 18., a poté v 25. minutě. Jeho Deštné nakonec slavilo výhru 4:1.

 

Jako příkladný kapitán se v duelu s Rokytnicí ukázal Michal Blažej. Z deseti branek svého týmu vstřelil hned tři a zaznamenal hattrick.

 

Ve Žďáru přispěl k domácí výhře dvěma góly Jan Maleček. Přihlížející diváci se nakonec radovali z triumfu v poměru 5:1.

 

Ve 13. kole se nejvíc střelecky vyznamenal Martin Tomín, který zasadil Rokytnici ránu v podobě čtyř gólů. Hattrick zkompletoval v 61. minutě a v 81. přidal ještě o jednu branku navíc.

 

Ve stejném utkání se činil také Ondřej Bartoň. V 16. minutě otevřel skóre a v 67. zaznamenal osmý zásah svého mužstva.

 

 

Ve šlágru kola mezi Vamberkem a Kosteleckou Lhotou dominoval Michal Šrom, jenž potěšil domácí fanoušky hattrickem. Góly z 15., 40. a 72. minuty znamenaly první, třetí a pátou branku Baníku.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.