SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

Další fotbalový víkend nám nabídl poměrně mnoho gólů, kde se nejvíce činili středopolaři a útočníci. Tentokrát si sedmičku odvezla právě Židněves, která minulý týden deklasovala Předměřice. Kostelní Hlavno ukázalo sílu domácího prostředí proti Bělé a také zvítězilo vysokým rozdílem. Pojďme se tedy podívat, kteří borci se nám dostali do sestavy 10. kola.

Jaroslav Moc (MSK "B") - Brankář hájící barvy rezervy Hradiště. On je důvodem, proč Chotětov dokázal skórovat pouze jednou a právem si řekl o místo v sestavě kola.

 

Radek Kopecký (Rejšice "B") - Stoper, který v zápase s Židněvsí nic nevypustil. Vyhrál několik vzdušných soubojů a dával hře chytrost, čehož domácí využili a vyhráli vysokým rozdílem.

 

Martin Tůma (Čistá) - Martinovo jméno je zde téměř pravidlem, neboť pravidelně podává výkony hodné sestavě kola. Opět se blýskl důležitým gólem, kterým zvyšoval vedení na 2:0, když prošel soupeřovou obranou a chladnokrevně zakončil.

 

Libor Kastner (Kněžmost) - Kapitán Kněžmosta, který pravidelně vylepšuje celkový výkon svého týmu. Svým počínáním v zápase proti Kosořicím si opět po kratší odmlce řekl o místo v sestavě kola.

 

Václav Dubský - (Akuma) - Záložník hrající za Akumu. V sobotu se dokázal prosadit, když otevíral skóre zápasu na 1:0. Bohužel pro něj a celý tým své těsné vedení nedokázali udržet.

 

Pavel Sůra (Kostelní Hlavno ) - Dvoubrankový střelec ze sobotního utkání proti Bělé. Jeho přesné dvě trefy v první půli napověděly, že by tři body měly zůstat doma v Hlavně.

 

Martin Kůtek (Čejetice) - Kapitán Čejetic, který se zde již také objevil. V sobotu vyslal v poslední minutě krásnou ránu z přímého kopu a rozhodl, že se budou body na Akumě dělit.

 

Ondřej Jon (Rejšice "B") - Máme tu zde i druhého borce z Rejšic. Středopolař, který dvakrát rozvlnil síť soupeře. Po celé utkání dirigoval hru, i to je důvod vysoké výhry Rejšic.

 

Štěpán Krýda (Benátky "B") - Rychlonohý útočník z Benátek, který zaznamenal již 8 branek a dělí se o 1.-3. místo v tabulce střelců. V sobotu se opět dokázala gólově prosadit, když využil centru ze strany hřiště a rozhodl utkání v jejich prospěch.

 

Jiří Grus (Kosořice) - Stejně jako Krýda, i on se dělí o první tři příčky v tabulce střelců. O víkendu se dvakrát prosadil, čímž se dotáhl na vedoucí pozici.

 

Patrik Kern (Chotětov) - Utočník Chotětova, který sice branku vstřelit nedokázal, nicméně několikrát za zápas zlobil hostující obranu. Byl viditelným článkem dobře prezentované hry Chotětova.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.