SESTAVA KOLA - 12.kolo Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Zatímco lukavická mašina znovu projela kolem bez zaváhání, když na vlastním hřišti zdolala Častolovice, dva poslední celky tabulky z Voděrad a Slatiny opět prohrály. Na dvanáctý soutěžní víkend nebudou v dobrém vzpomínat ani ve Vamberku. Gólová mašina se zasekla v zápase s Javornici a odjížděla ze soupeřova hřiště s porážkou. Úspěšný závěr týdne naopak oslavili v Deštném nebo Javornici, kde se urodily dvě vítězství domácích mužstev. Výkony tak zaujalo mnoho hráčů, góly a předvedenou hrou však nejvíce zaujala následující jedenáctka. 

Rokytnický brankář Martin Cit za svá zá nepustil v průběhu utkání s Meziříčím ani jeden gól. Svému týmu pomohl i při závěrečných penaltách, po kterých se Rokytnicčtí radovali z bodu navíc.

 

Petrovice zvítězily ve Slatině v poměru 2:1. Jednu ze dvou důležitých branek vstřelil také obránce Karel Baťha. Svou trefou z 23. minutě otevřel skóre zápasu. 

 

Na udržení čistého konta se v duelu proti Českému Meziříčí podílel v obranné čtveřici Lukáš Levý. Jeho mužstvo po bezbrankové remíze nakonec zvítězilo na penalty. 

 

Kostelecká Lhota na domácí půdě smetla Žďár, když zvítězila 5:0. Spolehlivým výkonem v obraně přispěl k triumfu i stabilní člen základní sestavy Patrik Bažo

 

Brankami se proti Žďáru prezentovala pětice hráčů. Druhý gól Lhoty vsítíl už v 6. minutě zápas Roman Svatoš a významně tak pomohl k udolání soupeřova odporu. 

 

Celkové skóre utkání doplnil svou brankou z 87. minuty střídající Ondřej Plocek. Znamenala pro něj první zásah v sezoně a pro Lhotu navýšení gólového účtu na 5:0. 

 

Dvěma góly v síti Vamberka se v sobotu prezentoval javornický záložník Martin Šrefl. Zásah z 46. minuty znamenal vyrovnání zápasu na 1:1, druhý trefa pak navýšení vedení na 3:1. 

 

Druhou branku Deštného zařídil v duelu s Křivicemi Jiří Koza a svým čtvrtým gólovým zápisem v sezoně nasměroval svůj celek k vítězství.

 

V útoku řádil v průběhu 12. kola především přepyšský Ondřej Bartoň. Ve druhé minutě zápasu proti Voděradům donutil soupeře kapitulovat poprvé, ve 38. minutě přidal další gólový zářez a ve Voděradech bylo takřka rozhodnuto. 

 

Brankový účet utkání za Přepychy změnil ještě tradiční střelec Martin Tomín, který si připsal do tabulky střelců celkově desátou trefu. 

 

Mezi útočníky zazářil v utkání s Častolovicemi lukavický Petr Pauker. V 7. minutě se mu podařilo otevřít skóre zápasu a otočit duel ve prospěch domácích. Ti nakonec zvítězili 2:1 a získali dvanáctou podzimní výhru. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.