SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

Po 9. kole se nám ještě více vyrovnalo čelo tabulky. Dobrá Voda poprvé venku nevyhrála a na druhé místo se vyhoupl nováček z Ledenic. Za ním je ovšem tabulka našlapaná, když na právě druhé Ledenice ztrácí šestý Římov jen dva body. I tentokrát přinášíme sestavu kola, ve které doufáme najdete svého favorita na Muže kola. Hlasování končí ve středu ve 12:00.

V brance padla jasná volba na Filipa Mičana. Pendl z A týmu byl oběma trenéry označen za jednoznačně muže zápasu, když vychytal ofenzivní hráče Nových Hodějovic a pomohl svému týmu k zisku tří bodů.

 

V tříčlenné obraně jsou hned dva zástupci z týmu TJ Vrábče. Tomáš Knytl a Daniel Pech odehráli na svých postech velmi dobrý zápas a při šesti brankové výhře svého týmu se oba zapsali i mezi střelce. Tuto dvojici doplňuje stoper Michal Zemek. Ten si v 19 letech počíná na stoperu velmi dobře a definziva pod jeho vedením nedala hráčům Římova prakticky žádný prostor k zakončení.

 

V záloze hrál prim svého týmu Marek Fiktus z TJ Sokol Štěpánovice. Jeho tým prohrával doma se Slavčí už 0:2, ale skvělý obrat během sedmi minut, na kterém se podílel jednou brakou, znamenal zisk tří body. Střed zálohy vyplnila dvojice hráčů z SK Mladé B. Vojtěch Materna jako pendl z A týmu,byl velkým přínosem pro hru Mladého a strhl celý tým, který si došel pro tři body. Vedle něj se tradičně velmi dobrými výkony prezentuje Miloš Schuster, který se znovu zapsal mezi střelce a měl podíl i na dalších gólech svého týmu. Zbylý dva hráči v záloze nastoupili o víkendu proti sobě. Radek Candra z SK Dobrá Voda B, potvrdil dvěma góly roli nejlepšího střelce svého týmu, který nakonec vybojoval na půdě Trhových Svinů alespoň bod. Proti němu se postavil Martin Valut a byl jediným střelcem svého týmu, když se postaral o všechny tři branky svého týmu. I on je nejlepším střelcem svého týmu, když dokázal nastřílet 7 branek. Nutno podotknout, že mu na to stačili dva zápasy.

Dvojici útočníků pak tvoří Milan Klabouch z TJ Sokol Štěpánovice, který se dvakrát střelecky prosadil proti týmu Slavče a jeho druhá branka v zápase byla zároveň tou vítěznou. Druhým útočníkem je Jan Fencl, který vypomáhá každý víkend B týmu po zápasech áčka Ledenic. V zápase na hřišti Nových Hodějovic si nejprve jeho střelu srazil do vlastní sítě domácí Fodora, ale regulérní zásah si připsal o pár minut později.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.