SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

Fair Credit 1.B třída skupina D o víkendu pokračovala osmým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Miřetice se po úvodním inkasovaném gólu začaly postupně potápět ke dnu, což dokonale dokumentovaly dva góly z kopačky Jana Olaha, který sedm minut před přestávkou nejprve skóroval po rohovém kopu a ve čtyřiačtyřicáté minutě poté po bleskově sehraném protiútoku, když diagonální střelou zamířil přesně ke vzdálenější tyči

 

Neskutečný výkon podal v dresu Říčan třídající Marek Pont, který přišel na hřiště v 67. minutě místo Jana Olaha a byl jeho právoplatným nahrádníkem, již po necelých třech minutách na hřišti totiž dokázal vstřelit gól, a aby toho nebylo málo, tak pouhé dvě minuty na to rozvlnil síť podruhé a dvěmi slepenými góly během necelých 120 sekund upravil výsledek na konečných 6:0.

 

Aktraktivní utkání mezi Týncem nad Sázavou a Spartakem Průhonice byl především soubojem dvou hráčů. Hrající trenér Radek Skála potvrdil, že se bez něj jeho tým neobejde dvěmi góly, když se v prvním poločase nejprve blýskl skvělou individuální akcí a po přestávce po centru Filipa Kopty, přičemž jeho druhý gól byl vítězný. V dresu hostujícího Spartaku odehrál dobré utkání Jan Slavětinský, který 22 minut před koncem upravil skóre na konečných 2:1.

 

Teplýšovice si o víkendu na svém hřišti hravě poradily se Zvolí, kterou v domácím prostředí porazily snadno 4:1. Obrovský podíl na výhře domácích fotbalistů měl Pavel Breburda, který vstřelil dva góly a na jeden v závěru prvního poločasu nahrál. Breburda vstřelil svůj první gól po půlhodině hry a vzápětí na něj navázal krátce po přestávce. Obránce Teplýšovic měl prsty ve třech gólech.

 

Zruč nad Sázavou o víkendu doma po špatném prvním poločase těsně podlehla Vestci, který si domů odvezl tři body po vítězství 3:2, přičemž do druhého poločasu vstupoval s tříbrankovým vedením, o které se postral obránce Jakub Kolačný a útočník Mirek Trmal, jehož gól se nakonec ukázal býti vítězný.

 

Struhařov doma zvítězil těsně 2:1 nad Kondrací a obrovskou zásluhu na tom měl brankář Pavel Pessr, který přiváděl svými skvělými zákroky hráče hostujícího celku doslova k šílenství a pod výsledek se podrthl hodně tlustou čárou, stejně jako dobře hrající Vojtěch Zmek, který se prosadil již ve třinácté minutě a poslal svůj tým do vedení.

 

JAWA Divišov si v domácím prostředí snadno poradila s Jankovem, když se ve druhé polovině prvního poločasu během necelých osmi minut prosadili záložník Zdeněk Janovský a vzápětí obránce Marko Lehán.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.